Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Je ontmoet een geile huisvader die met zijn twee kinderen in Berlijn woont. Óf jullie lopen langs elkaar heen en zullen elkaar nooit meer spreken. Tis één van de twee. Wanneer blijft de vraag. Hou Happn in de gaten.

♊ Tweelingen

Je relatie loopt weer op de klippen dankzij teleurgestelde sterrenstelsels en oud opwaaiend sterrenstof. Onthoud: goede breakup seks betekent dus niet dat jullie nog van elkaar houden.

♌ Leeuw

Bedank die onverwachte nova in de Kuipelgordel maar voor alle rumoer in je poriën. Smerige ongewenste ophopingen onder je huidoppervlakte zullen de hele week zorgen voor plotseling uitbarstingsgevaar. Lelijke puistenkop!

♎ Weegschaal

Dankzij de occulatie van dwergplaneet Pluto wordt je zo hitsig als een zwanger nijlpaard. Blijf jezelf vooral aftrekken of vingeren.

♏ Schorpioen

Patty Brard gaat vandaag je LinkedIn profiel-bekijken.

♐ Boogschutter

Volgens Amphitrite, de vrouw van Poseidon, ga je vannacht genieten van een wedstrijd darts.

♑ Steenbok

Richt jouw aandacht vandaag zoveel mogelijk op alles wat te maken heeft met je huis, gezin en bezit. Ga bijvoorbeeld eens je muren stuken, je moeder vragen hoe het gaat met de darmkanker van oom Geert en een paar gezellige nieuwe sloten plaatsen. Just for fun!

♒ Waterman

Heh, de Egyptische kikkergod van de oneindigheid, voelt aan dat jij een dermatoloog moet zien. 'Met die moedervlek kun je écht niet over straat', zou hij hebben gezegd.

♓ Vissen

Met de sterren aan jouw zijde kun je vandaag extra gaan genieten van lekker eten en drinken. Maar pas op, je lichaam begint wat uit te zwenken.

♍ Maagd

Jouw energielevel is deze week wat aan de lage kant. Dat is vervelend, je moet zoveel doen in je drukke bestaan! Een tip van de sterren: eet twee stuks fruit per dag, maak een royale maaltijdsalade, ga voor een intensieve wandeling met een hond in de polder, mediteer your ass off en neem voldoende pep.

♋ Kreeft

Deze week ga je jezelf aanpraten dat 'het weekend écht niet zo veel voorstelt'. Wat kijk jij neer op mensen die zaterdag uitgaan: 'het is toch veel te druk in de stad', 'alle paupers komen dan' en 'op maandag drinken is zo veel leuker, impulsiever, alternatiever en beter'. Bedenk je wel dat jij op zaterdagavond bij je ouders op de bank een NPO kennisquiz zit te kijken. En dat je tot diep in de nacht Instagram Stories kijkt van vrienden die wel wat aan het doen zijn. En dat je maandagavond eigenlijk ook gewoon thuis zit en hetzelfde doet.

♉ Stier

In een vorig leven was je een forse IJslander.