Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

De afgelopen maanstanden hebben het wederom bevestigd: je hebt een oude ziel en had eigenlijk al sinds 1933 dood moeten zijn. Dit is dus waarom je nooit meer naar raves gaat.

♊ Tweelingen

Als je deze week een vrij uurtje hebt: neem eens 14 ibuprofens en probeer in contact te komen met Bart de Graaff. Hij wilt het met je hebben over jongerencultuur.

♌ Leeuw

Wanneer je goed naar de minuscule tepels van Carice van Houten kijkt zie je dat er dit jaar veel voorspoedigheid in het verschiet ligt voor jou en je geliefden. Surf eens naar Vakantieveilingen.nl en boek een all-inclusive ballonluchtvaart om dit te vieren.

♎ Weegschaal

Ben je al een tijdje gelukkig en in je sas? Is er helemaal niks in de wereld waar jij je nu druk om maakt of aan ergert? Luister eens naar SLAM!

♏ Schorpioen

Je hebt het gevoel dat alles wat je zegt klopt. Laat je niet piepelen. Je kraamt nog steeds onzin uit. Dit alles heeft slechts te maken met een hardnekkige opkomende maagzweer.

♐ Boogschutter

Onze tripleider Kai heeft tijdens zijn drie uur lange bad trip visioenen gezien van jouw partner in zijn zweetoksels. Die bezoekt al jaren zonder jou weten, swingersclub Ultimate Dream in Beek en Donk.

♑ Steenbok

Terwijl je hebt aangegeven naar meerdere ludieke Facebook-evenementen te 'gaan' en 'geïnteresseerd' te zijn in psuedo-intellectuele lezingen van de UvA, BESLUIT JE HELEMAAL NIET TE GAAN!

♒ Waterman

De Oud-Egyptische valkengod Horus spreidt zijn vleugels over de aarde uit en schijt haar compleet onder. Dit kan leiden tot wisselvallig weer en winterdipjes. Brei een sjaal.

♓ Vissen

Voor Vissen is dit de week van de paniekaanvallen. Ze komen om de hoek kijken wanneer je ze het minst verwacht. Zoals tijdens een orgasme met een one-night-stand of terwijl je in de rij staat bij de AKO om een saaie bestseller te kopen voor je vader (nog voor vaderdag).

♍ Maagd

Nehalennia, de beschermgodin voor zeelui en handelaars, waarschuwt voor een gevaarlijke Happn-date. De meid die komt opdagen blijkt niet het 19-jarige model Chayenne, maar lasser Arjan van 53. Hij wil een naaktportret van je maken.

♋ Kreeft

Er is een meteoriet gevonden in Paraguay. Dit betekent dat 1 op de 3 Kreeften last krijgt van een kwade schurftuitbraak onder het huidoppervlak.

♉ Stier

Het leukste dat je dit weekend gaat doen is Shrek 2 kijken met je neefje van 3. Ja, dit moet je jezelf aantrekken.