Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Je zal deze week al je enkelsokjes kwijtraken in de wasmachine, zie dit als een laatste waarschuwing van Fashiongod Berschkardashian.

♊ Tweelingen

Je wordt niet uitgenodigd op de kringverjaardag van een vriendin waar je toch al een paar jaar een hekel aan hebt. Things are looking up! Stap eens een filiaal van het Merkur Casino binnen.

♌ Leeuw

Al je vrienden hebben al een coming of age roman geschreven over hun leven als twintiger in Amsterdam en jij hebt net je reet afgeveegd met een oude scheurkalender omdat je was vergeten wc-papier te halen. En toch heb jij meer geld op je bankrekening staan. More power to you, honey!

♎ Weegschaal

Probeer eens een vlog van Enzo Knol helemaal af te kijken om je hoofd helemaal leeg te maken van zware gedachten of intelligentie.

♏ Schorpioen

Deze week staat in het teken van Mercurius. Vraag je partner of hij/zij behoefte heeft in een swingersparty in het Mercure Hotel in Zwolle.

♐ Boogschutter

René Froger heeft over je gedroomd.

♑ Steenbok

The Red God van Game of Thrones heeft in de vlammen gekeken en zag dat jij je dagelijks aftrekt op naaktscènes van Carice van Houten. Hij heeft dat liever niet. Het is wel z'n dochter hè!

♒ Waterman

Crash! Boom! Bang! Je oude kinderkamer wordt as we speak omgebouwd tot 'studeerkamer' voor je vader (de enige plek in het huis waar je moeder niet met harde hand over hem regeert). Geef je ouders even een belletje als je wil dat jouw jeugd niet met de seconde verder wordt uitgegumd.

♓ Vissen

Vis, jij staat de komende dagen volop in de astrologische schijnwerpers. Geniet er lekker van!

♍ Maagd

Zeus wil dat jij eens goed bij jezelf te rade gaat wat jouw parfumgebruik betreft. Hij fluistert je in dat 140 euro betalen voor een flesje water met een geurtje best aan de hoge kant is. Als je al twee maanden huurachterstand hebt. 'Just sayin', voegde hij daaraan toe.

♋ Kreeft

Sta je niet graag op de voorgrond, maar mis je toch wat aandacht? Sta je altijd klaar voor iedereen, maar zij niet voor jou? Geef je altijd hulp aan anderen, maar vraag je daar nooit iets voor terug? Ben je jezelf weer aan het wegcijferen? Hoop je dat je op je 65e een lintje krijgt omdat je altijd in de bres bent gesprongen voor anderen? Zielig!

♉ Stier

Je viert kerst alleen dit jaar.