Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Een innerlijk vuur laait in je op. Volg je instinct! Blijft dit branderige gevoel aanhouden is het misschien toch tijd voor die SOA-test.

♊ Tweelingen

De manen zijn in conclaaf met elkaar. Dit rechtvaardigt elk verlangen te gaan binge-watchen en je sociale leven te verwaarlozen. Lang leve Jupiter!

♌ Leeuw

Meerdere sterren lijken in dezelfde richting te staan. Graaf een kuil, bouw een schuilplaats. Alles wijst op een nieuw desastreus seizoen Shownieuws. Niet anticiperen zal leiden tot veel tegenspoed.

♎ Weegschaal

Je hebt last van een vervelende bolvormige sterhoop. Laat je uitwonen in een parenclub of swipe nog eens wat vaker naar rechts. Zal je goed doen!

♏ Schorpioen

Love guru Erik had een connectie met de spirituele wereld. Kom naar zijn Universal Love Compound. Het is dringend. In ruil voor orale seks vertelt hij het. Waarschijnlijk.

♐ Boogschutter

Verstoringen in de Nebula-ring zorgen voor een kosmische disbalans. Hang snel je Biostabil 2000 om. Of bestel er nu een via 0906-0911 en krijg een tweede gratis!

♑ Steenbok

Wees impulsief maar ook weer niet te. Laat je stem horen. Treed alleen niet teveel op de voorgrond. Blijf een beetje in het midden, zoals elke gematigde politicus. Dat legt hun ook geen windeieren.

♒ Waterman

De nieuwe equatoriale opstelling van onze telescoop neemt onrust waar rondom de Zodiac. Je oerdrang naar vaderlijke liefde uit zich in het overal terugkerende gezicht van Pierre Kartner.

♓ Vissen

Donkere nevels trekken zich samen. Je voelt daar verder niets van. Onheilspellend is het wel. Pas op voor straatmuzikanten!

♍ Maagd

Een jongen met een aluminium hoedje vernam verdachte activiteit op de walvlakten van de maan. Kleine Reptilians kruipen 's nachts in je oor. Uitspuiten is het devies! Zal je KNO-arts blij mee zijn.

♋ Kreeft

Twee hemellichamen op een lijn. Paranormaal medium Robbert van den Broek schreeuwt jouw naam in zijn slaap. Kijk goed uit of hij steekt een mes tussen je ribben denkende dat je een genverbrander bent.

♉ Stier

Een uitdijend heelal zorgt voor ongezonde eetpatronen. Let op wat je eet. Gevarieerd ontbijten met eieren zal je aansterken.