Veroordeel homohaters niet, want ze hebben het hartstikke zwaar in Nederland!

Beeld: Hanna Whittle

Iedereen kan wel zeiken over hoe erg het is dat homo’s anno 2016 steeds weer in elkaar geslagen worden, maar als we de feiten er even bijhalen, is het HARTSTIKKE LOGISCH dat ze klappen vangen! Je kan tegenwoordig je kont niet keren zonder twee verliefde mannen te zien die geen vlieg kwaad doen. Geen vlieg! Soms lopen ze zelfs hand in hand, terwijl ze zich met hun eigen zaken bemoeien. Het gore lef!

Kijk maar mee naar wat de heteroman drijft om homo's te willen rammen.

364 dagen per jaar StraightPride is echt te weinig

Ieder jaar vieren homo’s tijdens de Gaypride een extravagant feestje. Een hele dag draait alles om hen. Een hele fucking dag! Hetero’s hebben maar 364 dagen per jaar om alle aandacht op te eisen. En bij hetero’s gaat het nooit om wezenlijke dingen en is het ook nog eens nooit zo gezellig met bootjes enzo. Waarom hebben hetero’s eigenlijk geen botenparade? Juist ja, omdat er met twee maten gemeten wordt. Jezusmina, zelfs de uitdrukking 'met twee maten meten' klinkt gay as fuck! Is dan niks meer heilig?

Heteromannen hebben geen eigen meubelstuk waar ze over kunnen praten

Elke week is er wel weer een of andere bekende sporter, artiest, politicus of whatever die uit de kast komt en vertelt hoe moeilijk dat wel niet was. Altijd maar weer dat circus vanwege die kast. Oh, wat is die kast toch speciaal! Niemand die zich afvraagt hoe buitengesloten heteromannen zich dan wel niet moeten voelen. Niemand die dan zegt 'Hey, laten we heteromannen ook een meubelstuk geven, waar ze vanaf hun jeugd fijn mee kunnen worstelen en stoeien. Een salontafel, een kruk, wat dan ook.'

Normaal oversteken is definitief verleden tijd

Vroeger waren er normale zebrapaden, voor normale mensen. Nu zijn er zebrapaden in regenboogkleuren. Wie verzint deze onzin?! En wat gebeurt er eigenlijk als je daaroverheen loopt? Krijg je dan ook homo? Het is belachelijk dat die arme jongens in Leiden die zo’n 'gaybrapad' met rood hebben overgeschilderd zoveel shit over zich heen hebben gekregen!

Heb je enig idee hoeveel moeite het kost om met een groepje vrienden verf en bezems bij de Praxis in te slaan en dan midden in de nacht de confrontatie aan te gaan met zo'n kleurrijk en vrolijk zebrapad? Dat vergt ballen van staal!

De ene flyer is meer gelijk dan de andere

De homosharia is al zover ingevoerd dat de gewone burger niet eens meer wat vrolijke foldertjes en brochures mag verspreiden in z'n buurt! Wat is er eigenlijk mis met buurtbewoners erop wijzen dat ze voor eeuwig gaan branden in de hel als ze homo zijn? We moeten van het kabinet toch meer omkijken naar elkaar? Dit is de participatiesamenleving! En wat een hypocrisie! Wel ophef hierover, maar niet over de arme, kalende heteromannen die constant Kruidvat folders in de bus krijgen met walgelijke, triggerende teksten over de nieuwste haarsprays, mousses en gels. En dat terwijl ze een NEE-NEE-sticker hebben om maar niet herinnerd te hoeven worden aan een haarlijn die zich langzaam, maar zeker terugtrekt in de kast.

Hetero's zoenen toch ook niet op straat?

Hoe denk jij dat hetero's zich voelen als ze wéér de bus missen, omdat ze in een file terecht zijn gekomen van tongende homo's? Maar als de heteroman zelf in het openbaar z'n tong in Mariska wil duwen is dat opeens ordinair in plaats van bevrijdend? Nee, Mariska vingeren in een parkeergarage is 'not done' in plaats van hetero-emancipatie. Hetero's trekken altijd aan het kortste eind!