Uitgaanstip voor heteromeiden: teister massaal een lokale homobar!

Beeld: Nathan Stuger en Hanna Whittle

Als er iets is waar homo's op zitten te wachten, dan zijn het wel grote groepen hysterische heteromeiden die als hongerige sprinkhanen hun clubs en barretjes binnen komen vallen, op zoek naar zoete witte wijn met ijs en een nieuwe shoppingbuddy. Let's go girls!

Een avondje lekker stout!

Dat riskante topje van de Topshop dat je nooit aandurft omdat er de gewaagde tekst 'Not that innocent' opstaat? Dat is in een homobar dus gewoon normaal hè! Hoe waanzinniger je er daar uitziet, hoe meer je erbij past! De meeste homo’s gaan de deur niet uit zonder roze plastic haarband met een bungelende pik op het hoofd. Volg dus vooral hun voorbeeld, het kan zelfs gezien worden als een belediging als je het niet doet!

Dat wordt gieren, want alle homo’s zijn altijd sassy!

Ja meiden, als er iets is wat alle homo’s altijd hebben, dan is het wel een flinke portie hilarische bitchyness! Waar alle vrouwen op te delen zijn in Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda, zijn homo's óf een Geer, óf een Goor. Zin in een sassy opmerking? Vraag een willekeurige homo in de bar om iets gevats tegen je te zeggen en verwacht een hysterisch weerwoord als 'Waarom? Ik sta hier gewoon een biertje te drinken met mijn vrienden.' HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

De muziek is zooooo fout!

Net als jij luisteren die homo’s thuis vast ook gewoon Kensington terwijl ze voor het hele gezin hun boterhammen met kaas smeren voor de lunch van morgen. Stel je voor dat je zo'n guilty pleasure als Born This Way ook thuis zou luisteren... Maar het is zooooo lekker fout voor één keertje in je leven tijdens het uitgaan! Dus hou goedschiks of kwaadschiks die hele dansvloer bezet met al je vriendinnen. Gay is yay!!!

Giechelend de darkroom in!

Zorg dat de flits van je camera alvast aanstaat voordat jullie je met z’n tienen hand in hand in de dark room begeven! Probeer hier maar eens NIET te gillen en giechelen... Het is net een escape room! De ondeugende foto’s die je hier maakt zul je nog vele jaren doorgeven op babyshowers!

Geen man kunnen vinden heeft voor één keer niet met jou te maken!

In een homobar zijn je saaie verhalen en tanende looks voor de verandering niet de reden waarom je alleen naar huis gaat! Geniet daarvan!

Spannend! Maak een hatecrime mee van dichtbij!

Blijf na sluitingstijd vooral nog even buiten hangen, want het kan op dit uur zomaar gebeuren dat er een barklant wordt bespuugd of uitgescholden door een dronken voorbij zwalkende heteroman! En als een homo besluit om vervolgens voor zichzelf op te komen, kunnen er zelfs misschien klappen vallen... So exciting! En hartstikke leuk voor insta live!

Bonustip!

Mochten er nu allemaal homo’s in de rij staan bij het damestoilet voor een manicure (wat moeten ze anders met die potjes nagellakremover in hun hand waar ze de hele tijd aan lopen te ruiken), dring dan gerust voor! Dit is namelijk JOUW plek. En zij hebben hier niets te zoeken.