Help, een pedofiel op school!

Dit is een door de overheid goedgekeurd noodplan, te gebruiken door docenten. Wanneer u als docent het vermoeden heeft dat er een gore pedo aan het hek van de school staat te likkebaarden, volg dan de onderstaande instructies.

1. Herken de pedofiel

Het signaleren van een pedofiel in de nabijheid van uw school is niet moeilijk, u pikt ze er zo uit. Een pedofiel heeft doorgaans de volgende kenmerken:

  • Man
  • Blank
  • Tussen de 35 en 60 jaar oud
  • Verschoten kleding (denk aan een verwassen Hawaii-blouse, eventueel een vlekkerig vissershoedje)
  • Ofwel zeer bleek door de vele uren achter de computer ofwel zeer gebruind door een recente vakantie naar Thailand of Cambodja
  • Snoepzak met divers assortiment (denk aan Haribo Party Mix)
  • Verwilderde blik in de ogen
  • Verrekijker
  • (Half) erecte penis

2. Alarmeer andere docenten

Wanneer u de eerste bent die de pedofiel signaleert, heeft u de verantwoordelijkheid om zo snel mogelijk de gehele school te waarschuwen. Van binnen zult u hysterisch zijn na de aanblik van een pedofiel, maar probeer kalm te blijven. Haast u zelf door de gangen van de school, open de deuren van klaslokalen en roep op kordate toon frases als:

‘Een pedofiel! Zoek dekking!’

‘Een smerige pedo met een stijve lul op het erf! Bescherm jezelf!’

Houd het hoofd koel terwijl u toekijkt hoe de gemoedelijke sfeer in de lokalen plaats maakt voor totale paniek.

3. Activeer het ‘pedo-alarm’

Op het moment dat u klaar bent met uw dollemansrit door de school, activeert u het ‘pedo-alarm’ via een knop in de docentenkamer. Dit speciale alarm is per 1 januari 2015 verplicht op iedere basis- en middelbare school in Nederland en scandeert het woord ‘pedo’ op monotone, maar duidelijke wijze door het omroepsysteem van uw school.

4. Keer terug naar uw eigen leerlingen

Wat doet u nog in de docentenkamer? Uw eigen leerlingen zitten doodsbang in uw klaslokaal!

5. Doe de ‘bingo-rolgordijnen’ omlaag

Wanneer de smerige pedo bij terugkomst in uw klaslokaal nog steeds buiten de hekken van de school staat te watertanden, is het van belang om erger te voorkomen en hem zo snel mogelijk van de school weg te drijven. Een manier die in het verleden zeer effectief is gebleken is het ophangen van speciale rolgordijnen voor de ramen. Deze gordijnen dienen beplakt te worden met levensgrote foto’s van taferelen uit een bejaardenhuis, bijvoorbeeld een bingomiddag of een sfeerfoto van het legen van een stoma. Pedofielen houden daar niet van.

Tip! Instrueer leerlingen de rolgordijnen te beplakken tijdens een knutselmiddag, dat scheelt tijd en geld.

6. De ‘pedobunker’ in

In het onfortuinlijke geval dat u te maken heeft met een hardnekkige pedofiel en de viespeuk zich ondanks de getroffen maatregelen toch richting de ingang van de school manoeuvreert, dan wordt het tijd om alle leerlingen te verplaatsen naar de ‘pedobunker’.

De ruime kooi van gewapend beton dient te worden ingegraven onder de school en kan betreden worden vanuit een onzichtbaar luik in een gemeenschappelijke ruimte, bijvoorbeeld de schoolkantine. Zodra de bunker in gebruik wordt genomen verspreidt het de geur van hachee, een gerecht dat zoveel tijd kost dat alleen gepensioneerden het kunnen bereiden. Dit schrikt pedofielen af.

7. Overleven in de ‘pedobunker’

Plaats de kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar achterin de bunker, zij zijn het meest kwetsbaar. Zorg dat voor ieder kind in deze categorie een setje ‘ouwelijke’ kleding klaarligt ter vermomming: een driekwartbroek van parachutestof, een North Face-windjack, iets willekeurigs van de Miss Etam en gezondheidsschoenen. De bunker is standaard uitgerust met een voedselvoorraad voor drie dagen.

8. Bewaak de ‘pedobunker’

Pedofielen staan er niet om bekend snel op te geven, dus het is uw plicht om de bunker te bewaken. Dankzij het nieuwe overheidsinitiatief ‘Blijf uit mijn broek! Een veilige school voor iedereen’ is er voldoende subsidie vrijgekomen om u en uw collega’s tot de tanden toe te bewapen tegen het zwaar ademende kwaad dat pedofiel heet.

Tip! Zorg ervoor dat de leerlingen niet alleen in de bunker achterblijven met de gymleraar of de docent handvaardigheid. U moet de kat immers niet op het spek binden.

9. Als het erop aan komt

Mocht de goorlap zo hardnekkig zijn dat hij toch binnen een straal van 35 meter van de kinderen komt, knoop dan u haar in twee staartjes of zet een konijnenmutsje op. Doe een Bob de Bouwer-rugzak op uw rug en huppel als een kleuter naar de viespeuk toe. Trek zijn broek omlaag en pijp uzelf het snot voor de ogen totdat zijn geilheid verdwijnt en de kust veilig is.