Hier is wat je tegen bemoeizuchtige tantes kunt zeggen tijdens kerst

Als je geen relatie hebt dan kun je er donder op zeggen dat een tante je met kerst gaat vragen of je nou al eens verkering hebt. Zo vermoeiend. Hier zijn een aantal weerwoorden die je kunt geven om je bemoeizuchtige tante de mond te snoeren.

Nee ik blijf liever single! Ik wil namelijk niet het risico nemen dat ik iemand net zo ongelukkig maak als u dat doet met oom Cor. Ik had verkering, maar die is helaas overleden. Echt lullig dat u dit precies tijdens de feestdagen moet oprakelen. Dit is een periode van geluk en zaligheid, bitch. Jazeker dat ik verkering heb! En die was hier net, maar die is snel de achterdeur uitgeglipt zodra u eraan kwam met uw bemoeizuchtige rotgedrag. En terecht toch? [probeer nu een high-five van iemand anders aan tafel los te krijgen] Mijn verkering is net over omdat ik gonorroe van hem/haar heb gekregen. [maak nu een uitstrijkje van je wang en werp het opgevangen slijm in het gourmetpannetje van je tante] Volgens mijn therapeut is het onmogelijk voor mij om liefde te vinden omdat niemand familie wil worden van u. Mijn verkering kon niet komen. Die heeft zoveel schoonfamilies, dat redt niemand in één kerst. Ik heb geen verkering, maar ik heb weleens gemasturbeerd bij de dick pics die uw man me stuurt. Telt dat ook? Mijn verkering is er niet. Moslims vieren namelijk geen kerst, en al helemaal niet als ze bij ISIS zitten. Elk jaar heb ik verkering en elk jaar maak ik het uit op 24 december, zodat ik tijdens kerst kan genieten van deze verrukkelijke jaarlijkse vraag van u. Nou, ik heb mijn verkering gewurgd omdat dit minder pijn zou doen dan met u in één ruimte zijn tijdens kerst. Mijn verkering is onder tafel uw man aan het pijpen.