Vrouwen, hou op homo’s te gebruiken als accessoires

Elke homo is ze weleens tegengekomen. Van die vrouwen die het werkelijk ~fabulous~ vinden om een gay bff te hebben, waar ze mee kunnen pronken alsof het een Michael Kors-tas is. Sinds Lady Gaga homo’s begon te exploiteren omdat er geld zat in die subcultuur, zijn er hordes heterovrouwen die ook graag een homograantje willen meepikken.

Er bestaan echter wat valkuilen:

Niet elke homo ademt fashion

Waarom denken deze oppervlakkige trienen dat je als homo per definitie verstand hebt van fashion do’s en dont’s? Het kost je (net als ieder normaal mens) elke ochtend weer moeite om je aan te kleden zonder dat je er de rest van de dag bijloopt als een rommelig geklede clown.

Tip voor homo's:

Als je er geen zin meer in hebt om door zo'n wannabe gay mom meegesleurd te worden naar een hol als de Bershka, en bij elk kledingstuk wordt gesmeekt om advies, pak haar dan net zo hard terug. Homo's weten namelijk niet standaard alles van mode, zoals vrouwen ook niet standaard alles weten van bepaalde onderwerpen:

Zij: ‘Zijn deze schoenen niet too much?’
Jij: ‘Hoe werkt een gasfornuis?’

Zij: ’Kan ik dit jurkje hebben?’
Jij: ‘Wil jij mijn huis stofzuigen?’

Een homotent is geen dierentuin

Overal waar ze komen, loeren deze gekke vrouwen in het rond, in de hoop een homo te vinden. Zodra ze er één gevonden denken te hebben, slaan ze meteen toe:

‘Ben je homo??! OHHH WAT LEUK!!!!! Ik hou echt van homo’s! Ik vind die feestjes van jullie ook altijd zo heerlijk, ik kijk mijn ogen uit!! Neem je me een keer mee naar zo'n feestje?’

Tip voor homo's:

Draai het om en ze zullen beseffen hoe maf het is om zoiets te zeggen.

‘Ben je vrouw??! OHHH WAT LEUK!!!!! Ik hou echt van vrouwen! Ik vind die feestjes van jullie ook altijd zo heerlijk, het voelt alsof jullie zeldzame albinogorilla’s zijn en ik de eerste ben die ze heb ontdekt!! Neem je me een keer mee naar zo'n jungle?’

Homo’s zijn niet altijd gezellig

Als homovriend moet je de hele tijd cocktails drinken om haar te helpen haar kutleven te ontvluchten alsof het Aleppo is. Bereid je er maar op voor dat ze tegen werkelijk iedereen die een praatje met je maakt, zal blèren: ‘HIJ IS HOMO! GEZELLIG HÈ??!’ Iemand heeft deze categorie vrouwen namelijk wijsgemaakt dat jouw aanwezigheid synoniem staat aan gezelligheid en Dirty Martini’s, ook als je een lul bent die van bier houdt.

Tip voor homo's:

De enige manier om haar in één klap duidelijk te maken dat er ook homo’s bestaan die levensmoe zijn, is door een nummer van Sam Smith te laten horen. Dan zal het besef eindelijk indalen dat er ook homo’s bestaan waar ze haar polsen van wil doorsnijden.

Homo is geen ander woord voor vals

Geer en Goor hebben decennia aan homo-emancipatie kapotgemaakt. Dit merk je vooral wanneer je met zo’n maf wijf uitgaat. Ze wacht bij elke voorbijganger tot je hem of haar genadeloos kapotmaakt met je scherpe tong. Want dat is wat homo’s immers non-stop doen.

Tip voor homo's:

Straf dit gedrag af. Doe dat door een nieuwe term te introduceren. Zeg bijvoorbeeld ‘Omg, dat is zo pedo!’ als ze een nieuw truitje aan heeft. Ze zal het direct accepteren als nieuw jargon en toepassen bij de eerste de beste kans die ze krijgt, als de gulzige gier die ze is. Zoals bij één van de verplichte ouderavonden, waar ze de juf complimenteert met haar nieuwe kapsel. ‘Schat, die pony staat je zooooo pedo!’ Het enige wat je dan nog hoeft te doen is wachten op het geluid van de sirene van Bureau Jeugdzorg die door de stad scheurt.

Hou jij ook zo van mannen die van mannen houden, vrouwen die van vrouwen houden, vrouwen die van mannen houden en driedubbel ondersteboven en andersom? Vast niet zoveel als wij. Check de shop voor onze nieuwe [Zomerliefde t-shirtlijn!](https://degladiool.nl/shop/)