Wat als we in een Forum voor Democratie-dictatuur zouden leven?

Beeld: Hanna Whittle

Stel je toch eens voor, Thierry Baudet krijgt het in z'n eentje voor het zeggen in Nederland! Wordt ons land dan echt één grote speeltuin voor seksueel gefrustreerde corpsballen die janken in het Latijn?

Dit is hoe Nederland er dan uit gaat zien.

 1. De gevolgen van klimaatverandering worden ook hier bij ons merkbaar door de ene na de andere overstroming. Thierry neemt gelukkig meteen maatregelen. Slanke, jonge vrouwen krijgen bikini's thuisgestuurd, zodat ze sexy kunnen verdrinken.

 2. In Nederland spreken we geen foeilelijke uit Amerika geïmporteerde slang. Als je dan per se 'it's lit' wil zeggen, maak je er maar gewoon 'estus litus' van.

 3. Oorlogsvluchtelingen krijgen een keus: opgevangen worden in erbarmelijke tentenkampen in de regio of ondergebracht worden bij een studentencorps in Nederland. De asielinstroom daalt naar 0 en vluchtelingen zetten massaal lachend hun partytent op in kapotgeschoten oorlogsgebied.

 4. Als je een CV hebt met relevante ervaring op het gebied van racistische, seksistische en homofobe opmerkingen maken, hoef je niet meer op sollicitatiegesprek te komen. Deze toppers zijn meteen aangenomen!

 5. Natuurlijk hebben linkse mensen ook recht op vrijheid van meningsuiting. Daarom wordt er in iedere stad een ondergrondse geluidsdichte ruimte gebouwd waar ze vrijuit linkse praatjes kunnen uiten. Het bizarre toeval wil alleen wel dat de deur na binnenkomst nooit meer opengaat en de luchttoevoer wordt afgesneden.

 6. In heel het land wordt preventief fouilleren ingevoerd om te controleren of er vrouwen rondlopen met okselhaar of een eigen mening.

 7. Nederland stort een seconde, nadat we uit de EU stappen, in een diepe economische crisis. De armoede waarin Nederlanders komen te leven is schrijnend. Om ze te helpen hun zorgen te vergeten, stuurt Thierry een gesigneerde foto van zichzelf in kamerjas naar iedere burger van Nederland.

 8. Om het Nederlandse leger weer berucht te maken in de rest van de wereld worden alleen nog leden van Vindicat aangenomen bij Defensie en krijgen ze in plaats van wapentuig lege bierflesjes en een volle blaas mee.

 9. Annabel Nanninga kijkt na 4 jaar in de Amsterdamse gemeenteraad terug op een periode waarin ze veel voor elkaar heeft gekregen. Om precies te zijn 23469938267 miljoen politiek incorrecte tweets over hoe lekker ze Mein Kampf weg vond lezen.

 10. Horeca mogen, naast Thierry's favoriete wijn, alleen nog de rode Fernandes smaak Cherry Bouquet serveren.

 11. Er komt geen hoofddoekverbod. Moslima's mogen het doekje blijven dragen. Om hun middel. Of ass. Zolang ze verder naakt zijn.

 12. Theo Hiddema wordt minister en dat betekent dat hij niet meer afwezig kan zijn bij 90% van de Tweede Kamer debatten zoals nu. Hij is altijd present. Via een Skype-verbinding vanuit Phuket met wat ladyboys op de achtergrond.

 13. In zwarte wijken worden, naast honderden camera's, grote speakers geplaatst waar 24 uur per dag zeven dagen per week Chopin, Mozart en Bach uit blazen. In diezelfde wijken vertrekken er ook iedere dag pendelbussen mochten de allochtonen hierdoor willen oprotten naar hun eigen land.

 14. Na jaren van angstig in de schaduw te hebben geleefd, durven Nederlanders eindelijk hardop in het openbaar te zeggen dat ze lid zijn van de roeivereniging.

 15. De Nachtwacht van Rembrandt in het Rijksmuseum wordt vervangen door het enige kunstwerk op aarde dat volgens Thierry nóg mooier is: zijn dickpic.