Wie nu nog op FVD durft te stemmen is totaal gestoord

Thierry Baudet en zijn antisemitische bende lopen, gek genoeg, nog steeds vrij rond. Hoe bont mag onze Tjerk het maken voordat er echt geen FVD-stemmer meer over is?

De huidige FVD-aanhang bestaat uit volstrekte idioten
Rutte wordt bijna dagelijks achtervolgd en nageroepen door de crème de la crème van de Flat Earth Elite. Maar Thierry kan, als het aan zijn aanhang ligt, Jesse Klaver op klaarlichte dag op het Binnenhof neersabelen met een dolk die stamt uit boreale tijden en nog zullen zij iets zeggen als: “Had hij maar niet over de ‘kracht’ van de euro moeten beginnen.”

De FVD-jugend bewijst dat er echt geen normale mensen zijn die voor FVD pleiten
Nog net geen Sigried Heil bij de FVD. Maar de jugend is al wel bezig met een nieuw volkslied: “Das Dritte Reich, alle homo’s zweig. Baudet is onze leider, corona is een fake news verspreider. Emma Wortelboer, iedereen in jouw omgeving is een NPO-hoer. Heil lavendel!”

FVD verspreidt door jargon gemaskeerde xenofobe en racistische bullshit
“Wijus pleitus voor hetus Avondland”, aldus Baudet in de spiegel elke ochtend wanneer hij zijn stukgelezen Spengler boek net heeft weggelegd en zijn zaad weer eens gebruikt heeft als boekenlegger. Zijn dure woorden haalt hij uit wat ‘non-iconoclastische literatuur’, waar hij wat woorden van in zijn hoofd stampt en dan in willekeurige volgorde uit zijn bek spuwt op het moment dat er een camera zijn colbert toucheert: “Minerva, uhh vluchtelingen? Faux Pas. Kooktoestel, ja les femmes, daar. Freek Jansen, adembenemend, racisme, subliem.”

VIND JE OOK LEUK:
Zo jaag je flyerende politici van elke partij weg met één passende