Handig: met deze taalgids herken je flirtende fuckboi's op WhatsApp

Beeld: Hanna Whittle & Nathan Stuger

Flirten via WhatsApp is best leuk en doen we allemaal. Dit is nou eenmaal waar ons sociale leven zich afspeelt. Maar zorg dat je weet wat je ontvangt. Hieronder vind je een aantal verzamelde essentiële uitspraken van mannen op WhatsApp en wat ze nou echt betekenen.

Hey / Hoi / Heee

Ik ging zaterdagavond ff dronken door mijn WhatsApp-chats van de afgelopen drie jaar en zag jou opeens staan. Toen ik je in juni 2016 voor het laatst sprak was je vrijgezel, ben je dat nog steeds? Heb wel zin in een sexchat.

Alles lekker?

Boeit me echt geen fuck hoe het met jou gaat maar wil die indruk wel gewoon ff wekken. Dit toneelstuk levert mij hopelijk weer een booty call op.

Verveel me...... (14u 's middags)

Krijg echt slappe tepels van dit hoorcollege over de Bulgaars lev, jij bent wat mij betreft de perfecte kandidaat om ze weer hard te maken. Stuur eens wat geils!

Verveel me...... (01u 's nachts)

Lig alleen, hitsig en opgewonden in m'n bed en wil niet appen over hoe je dag was. Wel over de kleur van je ondergoed. 😏

Weet niet, haha, heb jij een idee?

Ik weet dondersgoed wat ik wil: ben mega frisky en heb ongezond veel zin om jou alle hoeken van m'n wiebelige Ikea Fjellse bed te laten zien tussen m'n ranzige ongewassen HEMA-beddengoed.

Zin om om met je te bankhangen / thuis te chillen / te knuffelen / ben alleen thuis...

Hoe duidelijk wil je het hebben? Wil gewoon zo snel mogelijk met je neuken.

Elke zin met 😏 😜 😳

Als ik mijn zin 'wat heb je aan?' met één van deze emoji's afsluit wil ik niet weten wat voor outfit je vandaag naar je stage aan had, maar of je wat spannends daaronder aan hebt. Lig namelijk in m'n Muchachomalo boxer op de bank een beetje met mezelf te spelen.

De geschreven emoji ;-)

Hiermee wil ik je op quasi-serieuze doch speelse manier ergens toe dwingen of verplichten. Een emoji is te speels, alleen wat tekst te serieus. Maar kan hem ook mooi gebruiken als jij besluit dat ik een vieze fuckboy of oude man ben die écht geen foto's gaat krijgen. Dan reageer ik heel recalcitrant met 'haha jij bent ook maar serieus he ;-)' of 'verdoe m'n tijd echt met jou, mzzl ;-)'

Laat zien!

Betekent: boeit me eigenlijk geen reet wat voor outfit je aandoet naar de trouwdag van je broer en z'n vriendin. Hoop gewoon dat ik je decolleté zie of in elk geval een bh-bandje. Send nudes please!

Stuur ff foto!

Nudes pls!

Dacht net aan je...

Sta masturberend m'n ontbijt klaar te maken en ga straks onder de douche mijzelf betasten terwijl ik jou zonder kleren voor mij visualiseer.

Maak ff een filmpje dan!

Zorg ervoor dat je sexy lingerie of niets aan hebt, gooi er ook wat functionaal naakt tussendoor. Thanks!

Vertel mij er alles over!

Ik doe alsof ik geïnteresseerd ben in deze anekdote over je weekend in de hoop je uiteindelijk richting wat gore, geile praat te sturen.

Moet je dit plaatje / gifje / filmpje zien!

Ik doe alsof ik exact dezelfde interesses heb als jou. Oh wat toevallig we houden allebei van schaken! Wil je neuken?

Ben ff met een goede vriendin

Zie je wat een veilige haven ik ben voor de vrouwtjes? Je bent zeker al jaloers hè?! Hopelijk trekt dit je over de streep om gewoon een keertje te daten zonder dat je denkt dat ik meteen op je spring. Maar zodra we afspreken probeer ik mijzelf natuurlijk meteen je broek in te forceren.

Sorry was ff...

Toen je de berichtjes had gestuurd las ik ze meteen. Maar je stuurde er vier achter elkaar, dat laat bovengemiddelde interesse zien. Dus nu reageerde ik expres ff niet zodat je nog meer naar mij gaat smachten en gaat malen over waarom ik niet meteen reageerde. Zo houd ik je hopelijk in een vroeg stadium al onder de duim. Ben echt een gore klootzak.

Echt zin om jou te zien!

Ik bedoel dus: echt zin om seks met je te hebben.

Mis je

Haha grapje, ik heb geen gevoelens of emoties. Maar dit is wat iedere vrouw wil horen toch?