Zo loopt iedere festivalgirl er deze zomer bij

Struin deze zomer over de festivalvlaktes van Solar, Mysteryland, Lowlands of Instagram Open Air en afstrepen maar!

1. Neon kleuren

neon Deze trend is over komen waaien uit Parijs en maakte deze zomer officieel zijn intrede in de kledingkasten van de echte fashionista’s in Nederland. Hoe goedkoper het oogt, hoe beter. Zie je eruit als een fancy verkeersregelaar? Amazing girl!

2. Het fietsbroekje

fietsbroekje Dit comfortabele broekje is ideaal voor als je het zat bent om je fatsige benen in een strak spijkerbroekje te persen. Niemand die meer tegen een beknelde ophoping van vet, putten en striemen hoeft aan te kijken. Vanaf nu lijkt iedereen super sporty! Yeah!

3. De Balenciaga of andere plateauschoen

balenciaga De enige schoen met een eigen lente, zomer, herfst en winterklimaat. Ook bestaan deze verdwaalde influencerklompen voor 90% uit likes en ‘😍’ reacties van meisjes die het liefste de hele dag shooten op de grachten van Amsterdam.

4. Het shirt van Fila, Ellesse, Champion, Adidas of Levi’s

fila Kom je een van deze logo tee’s tegen? Dan ben je een echte basic tegen het lijf gelopen. Deze meidensoort kom je vrijwel op iedere vierkante meter een keer tegen en waarschijnlijk is ze samen met haar vriendinnen Lisa, Manon en Linda, die ook allemaal met een van deze logo’s rondhuppelen.

5. Het heuptasje

gucci-bag Dit is al lang geen item meer die alleen gedragen wordt door Ria en Annet uit Lisse als ze een middagje gaan hiken naar de vuurtoren van Vlieland. Het heuptasje zie je massaal opdoeken in de variant van Daily Paper of de neppe uitvoering van Gucci. Vooral bij Vero Moda-meisjes zul je het buideltasje regelmatig terugzien.

6. De bandeau

bandeau Dit dure strookje stof is een echte musthave bij de festivalmeisjes dit jaar. Het dunne lapje bedekt nog nét een tepel en kan ook prima door als slaapmasker, zweetband of stuk maandverband.

7. Alles met franjes

franjes Hang aan ieder saai kledingstuk een tros touwtjes en het wordt vanzelf super fashionable! Handig als je even de resten van die zompige hamburger wilt wegflossen.

8. De Luipaard- en slangenprint

printje Priscilla en Kelly van Beauty & Nails hebben voor deze trend gezorgd. Alle basic’s gaan er nu met deze stofjes vandoor! Mocht je als man wild worden van deze meids, open vooral de jacht! Deze meisjes zijn namelijk easy to get.

9. De cat eye zonnebril

brilletje Niemand kan tippen aan deze outgoing girl en haar uitgesproken stijl. Zelfs niet alle andere 482394 meisjes op het festival die net als haar die bril dragen en een tattoo hebben van een veer, een paar zwaluwen of een driehoek.

10. De broekketting

ketting Het hebben van een arm vol littekens is geen pre meer voor het dragen van de stoere broekketting. Tegenwoordig hangen Sanne en Tessa het stuk staal ook gewoon aan hun Levi’s shortje.

11. Glitters

glitters Deze chick ziet eruit als een soort wandelend Pinterestbord en heeft op ieder zichtbaar stuk huid glitters, glitterpailletjes of glittertattoos. Zelfs met kerst haalt deze glamourgirl vaak nog de glitterresten tussen haar bilspleet vandaan. Shine bright like a diamond meid!

12. Die gele canvas riem van Off White

off-white-riem Dit stuk canvas verschijnt uit alle hoeken en gaten van de samenleving. Vooral de replica groeit als onkruid uit vele kledingkasten. Het meidje dat wel haar maandsalaris heeft uitgegeven aan de echte variant, zal de riem gebruiken als dekmantel. Achter haar designerriem schuilt een stoffig H&M karakter.

13. Alles van Daily Paper

daily-paper Ze showt al haar Daily Paper items tot in de details online. Iedereen moet weten dat ze echt zo'n trendy meid is. Bij haar Instagramfoto, genomen voor het speelse rieten festivalhek, zet ze 'Live life to the fullest'. Hiermee bedoelt ze waarschijnlijk dat ze minstens drie uur in de weer is geweest met haar Mac-foundation en haar 15 Photoshop-apps. So cool!