Wat als feministen de baas over Nederland zouden zijn?

Beeld: Hanna Whittle

Als we sommige hysterische mannen moeten geloven, zijn feministen langzaam maar zeker de macht aan het grijpen met hun jihad tegen testosteron. Hoe zou een feministisch valhalla er eigenlijk uitzien, vraag je?

Zo zal de toekomst eruit zien als feministen de dienst gaan uitmaken.

 1. Chicks die iedere week met een andere boy seksen, krijgen voortaan óók high fives van de hele buurt.

 2. Iedere keer dat een man huilt tijdens een Pixar animatiefilm, maar doet alsof hij een stofje in zijn oog heeft, wordt de film onderbroken voor een paneldebat over 'toxic masculinity'.

 3. Voetbal Inside mag blijven bestaan, maar wordt wel verplaatst naar de zendtijd van de Boeddhistische Omroep ergens zondag overdag als er toch geen hond kijkt.

 4. Iron Man verandert zijn naam in Ironing Man en helpt vrouwen in heel de wereld met strijken.

 5. Geïnspireerd door zijn concullega verandert Superman zijn naam in Supperman, zodat geen vrouw op aarde nog zelf het avondeten hoeft klaar te maken.

 6. De Telegraaf wordt De Telegravin en brengt het nieuws voortaan op een weloverwogen en genuanceerde manier in -eindelijk- een classy lettertype.

 7. Mannen die vrouwen dwingen om een abortus te ondergaan, moeten negen maanden lang elke dag een placenta-navelstreng-pokébowl eten tijdens de werklunch.

 8. De ME wordt ingezet om de vele illegale praatgroepen van mannen die bij elkaar uithuilen over het verschonen van luiers, hardhandig op te rollen. Met scherp schieten mag.

 9. Festivals waar geen enkele vrouwelijke dj draait, worden voortaan doelwit van drones die een uur lang warme menstruatie-urine sproeien.

 10. Ouders die bij de geboorte beschuit met roze of blauwe muisjes serveren, verliezen hun kind aan de overheid. Die kids bepalen zelf wel of ze zich identificeren als jongen, meisje of Minion.

 11. Meiden die alleen met elkaar tongen om aandacht van boys te krijgen, worden de volgende ochtend wakker met een soa op hun lip en een opgeschoren kapsel.

 12. Vanaf nu wordt er op de arbeidsmarkt puur op kwaliteit geselecteerd waardoor er een spectaculaire toename is van vrouwen in topfuncties. Ook Rutte wordt hierdoor vervangen door Sigrid Kaag, maar hij mag wel haar beleidsmedewerker blijven en krijgt een leuk bureautje net naast het kopieerhok.

 13. Vrouwen die andere vrouwen slutshamen krijgen voor de rest van hun leven hun online bestelde pakketjes minstens een week te laat en bij de chagrijnige buren afgeleverd die dan toevallig net een maand weg zijn.

 14. Mannelijke slutshamers krijgen voortaan een epileptische aanval als ze inloggen op hun Playstation Network.

 15. Vrouwen gaan evenveel verdienen als mannen. Om mannen te helpen met deze ondraaglijke pijn om te gaan, wordt van ze verwacht dat ze een eeuwenoude mannentraditie toepassen: schijt hebben.

 16. Alle mannen worden een jaar lang opgesloten. In die tijd ontstaat er wereldvrede, is er geen honger of armoede meer, stopt de klimaatverandering en zeggen we 'bye bye!' tegen stress.

VIND JE OOK LEUK:
Dit is hoe mailcontact met je leraren altijd verloopt