Fashion Talk | Ria is de best geklede vrouw van deze week

In deze moderubriek nemen we elke week de kledingstijl van een Normale Nederlander onder de fashionloep.

Va-va-VOOM! Ria uit We Zijn Er Bijna! liet een flinke indruk achter na haar debuut in het kampeerprogramma van Omroep Max. Tijd om haar effortless stijl eens goed te ontleden.

Hierboven zien we de curvacious Ria in een fleecevest van modehuis ANWB voor een vintage stacaravan staan. In gedurfd off white en gecombineerd met een versleten, zwarte joggingbroek maakt Ria geen concessies als het aankomt op de combinatie comfortabel maar sexy. Dit is wat Coco Chanel bedoelde toen ze in vooroorlogs Parijs verzuchtte ''Fashion fades, only style stays the same''. More power to you, Ria!

Staat dan alles haar goed? Pas de chance! Eén klein minpuntje dat ons opviel aan deze flamboyante verschijning: Ria draagt hier een bril met meekleurende glazen! Een uitvinding die destijds door een samenwerking van Catherine Keyl en Beversport tot stand is gekomen voor basic wandelaars die geen tijd hadden om hun gewone bril voor een zonnebril te verruilen als het zonnetje doorbrak. Ugh, quelle horreur!

Een gigantische coutureblooper dus, als je het ons vraagt. Want, zoals Karl Lagerfeld ooit tegen Princess Diana zei: ''Fashion isn't a matter of having de time to changing your glasses into your sunnieglasses when wandeling trough de Dordogne, fashion is a higher vorm of art.'' Wij regelen dolgraag een afspraak bij Hans Anders voor je, Ria. Bel ons, chèrie!

Ria kan ook heel goed Henny, Gonnie, Els of Marja heten, weten wij veel?