De fashion sense van deze hondendrollen is werkelijk inspirerend

Kort geleden heb ik ontdekt dat zelfs hondendrollen een uniekere stijl hebben dan de meeste fashionista's op het internet. Ik ging de straat op en interviewde een aantal hopen stront over hun mode-inspiraties en original style.


Tessa: "Winkels zoals de Urban Outfitters dodge ik liever."

Wow Tessa! Jouw style is echt te gek, girl. De combi van zwart en bruin is super edgy, maar de horizontale strepen geven het geheel uiteindelijk een rustige tone. Hoe zou jij jouw stijl omschrijven?

Tessa: “Ik omschrijf mijn stijl het liefst als een combinatie van vintage en H&M. Retro but casual. Meestal koop ik unieke items op plaatselijke markten zoals het Waterlooplein of de IJhallen. Winkels zoals de Urban Outfitters en Episode dodge ik liever. That’s just like, ew.


Monica: “Mijn vrienden noemen me Bohemian Does-It-Herself Girl.”

Hoi Monica, you dress like a beautiful mess. Hoe doe je dat precies?

Monica: “Haha, toevallig. Die vraag stellen mensen mij heel vaak. Ik bezoek eens in de week kleine stoffen- en sieradenwinkels in de dapperbuurt om exclusive pieces te kopen. Daar maak ik dan zelf fashion van. Mijn vrienden noemen me Bohemian Does-It-Herself Girl. Het is een lange bijnaam, maar het dekt volgens mij wel de lading.”


Benzo: "Ik ben niet all couture."

Benzo, all black lijkt het huidige straatbeeld te overheersen. Daar trek jij je niets van aan.

Benzo: “Ik speel graag met kleur. En dan vooral met onmogelijke combinaties zoals pink and red. Vandaag experimenteer ik echter met dit lichtbruine ensemble van Lagerfeld. De zachte kleur geef ik een tough look door middel van harde, aangekoekte bruine stukken. Die stukken komen overigens gewoon van de Zara. Ik ben niet all couture. Het is juist spannend om te mix & matchen met zowel couture als casual.”


Jamaq: “Voor alle teringhoertjus op Grindr, dit is mijn nummer: 0628416695.”

Hoi Jamaq! Vandaag in full noir. Ugh, you look like such a rebel. Wat kenmerkt jouw distinctieve stijl?

Jamaq: “Gurl, I AM a rebel. Misschien is dat ook de beste omschrijving van mijn lifestyle: being rebellious everyday. Ik voel me het meest op mijn gemak in zwart. Ten eerste kleedt het af - niet dat ik dat nodig heb lol. I mean look. At. Me. I iz a skinny bitch. Ten tweede kun je natuurlijk literally always zwart dragen. Bovendien is elke combi mogelijk. Ik moet er wel bij zeggen dat only people who know fashion, know how to wear black on black. Verder reflecteert zwart gewoon mijn black heart. Hahaha. Voor alle teringhoertjus op Grindr, dit is mijn nummer: 0628416695.


Nadia: "Outsourcing en massaproductie zijn zo 2012."

Nadia, ik zie dat jij al helemaal beach proof bent. Love the added detail van schelpen in je outfit.

Nadia: “Schelpen bevatten iets organisch. Ik hou ervan om natural elements in mijn stront te verwerken. Ik ben milieubewust, en dat wil ik ook graag uiten via mijn kleding. Daarom draag ik deze zelfgemaakte jas van zand en schelpen. Ik jut vaak op het strand voor materialen die recyclebaar zijn. Outsourcing en massaproductie is namelijk zo 2012.”

Foto’s: Claire Bontje.