Dit is waarom Ex On The Beach Double Dutch stukken harder is dan Temptation Island

Beeld: Hanna Whittle

Of Temptation Island haar glans heeft verloren durven we niet te zeggen want let's be real: had het ooit glans? Maar dat het huidige seizoen met die zogenaamde VIPS een flop is, is een feit. En dit is waarom:

  • Het seizoen wordt opeens gepresenteerd door de geest van Yolanthe en een brutaal menneke dat door het leven moet met de achternaam Gorgels
  • Het programma heeft zich moeten verlagen tot twee ex-deelnemers van Utopia die er allebei uitzien alsof ze slechts één keer per week douchen uit klimaatoverwegingen
  • Vergeleken met de rest van de deelnemers komt Donny Roelvink over als een quantumfysica geleerde
  • We missen Rick Brandsteder en dat begripvolle Vlaamse skelet gewoon echt heel erg

Anyway, dus wat doet neuk- en vechttelevisieminnend Nederland? We zappen massaal naar MTV. Een zender die het allang niet meer moet hebben van z'n videoclips maar van z'n eigen vuilnisprogramma's: waaronder dus Ex On The Beach Double Dutch. Basically is dit Temptation Island maar dan met exen, ex-scharrels, oude one night stands en voormalige vingervriendinnen die hoppatee het strand op komen lopen om jouw onbezorgde vakantie in een villa te verpesten.

En feit is: er gebeurt zóveel meer in EOTBDD dan in TI dat we een beetje van ons geloof af aan het vallen zijn. Er wordt veeeeeeeeel meer in geneukt, er wordt veel meer in gescholden, er wordt nóg respectlozer met vrouwen omgegaan, er wordt veel meer op lame doodgeregisseerde dates gegaan, er wordt veel meer in ge-bijna-vochten - je krijgt gewoon veel meer terug voor de hersencellen die je inlevert.

Om je een beetje op te warmen voor deze prachtige show hieronder een overzicht van alle deelnemers die er een beetje uitspringen:

Jorden: Dit is een soort papperige, dolblije Lil Kleine, praat met een irritant mokums accent en weet wonderbaarlijk genoeg ALLE VROUWEN in bed te krijgen. Bij alles wat hij doet vraag je je af of hij wel eens krant of een internet leest en weet wat #metoo is... en dan besef je je weer dat je naar Ex On The Beach kijkt. Refereert overigens aan z'n eigen bloedpik als 'de raket'.

2123758

Elodie: Een onaardig mormel met een woedeprobleem dat een hekel heeft aan andere vrouwen die ze graag op de grond duwt als ze aandacht krijgen van één van de lelijke mannen (en zij niet).
Lie: Een poeslieve blondine die je een beetje doet denken aan van die 9gag-foto's van Oekraïense meisjes die zich tot sekspop hebben laten verbouwen, alleen heeft deze tattoo's en volgens mij zelfs een hart.
Roy: Zo'n sukkel die dus serieus bretels en een vlinderdasje naar een feestje draagt.
Ex van Roy: Een boomlange vrouw waar Roy bij haar binnenkomst tegen zei: 'jij bent zo slecht. En groot.'
Nico: Het lijkt alsof hij geen tanden heeft.
Alex: Een bonk vlees met spierwitte tanden die ook al meedeed aan Temptation Island en daar het kutje van Rosanna aan gort scheurde, waardoor ze midden in de nacht naar een marginaal Thais ziekenhuis moest karren.

mgid_arc_content_mtv

Genevieve: Een oranjebruine opblaaspop van taai mensenvlees waarvan meerdere mannen de hele tijd zeggen dat ze 'prachtig' is(?????). Hoogtepuntje is de huilbui die ze kreeg toen ze op 'date' moest naar een vuilnisbelt waar een paar kippen rondliepen.
Ex van Genieve Iemand die je in het echte leven een 6 zou geven maar hier in EOTBDD liggen alle vrouwen het tuinmeubilair droog te neuken sinds zijn binnenkomst.
Channah: Heel betweterig meisje met een lelijke bril, goede kont en een ex waarmee ze meteen weer een bloedsaai stel is gaan vormen terwijl hij duidelijk gewoon wacht tot er iets lekkerders voorbij komt.
Ex van Channah: Best lekkere gast die het liefst alle aanwezige kutjes volpompt maar helaas: hij zit aan de ketting.
Jamecia: Lange, dunne vrouw met zeer pronte, hard-uitziende nepballen die de hele tijd een beetje in de camera kreunt dat ze een freak en seksverslaafd is. Eindstand heeft ze vooralsnog alleen met Jorden en z'n papbuik geneukt op de eerste avond.
De Tablet of Terror: Dit is gewoon een vettige tablet met een oud, rood hoesje eromheen die af en toe afgaat om mensen naar het strand of op een kutdate te sturen. Maar natuurlijk hebben de deelnemers van Tanja van de redactie opgedragen gekregen dat ze elke keer dat het ding een geluid maakt Heel Overdreven Moeten Gillen!