Fuck de duckface, je kan veel meer met die lippen van je

De duckface is tegenwoordig zo mainstream dat je net gescheiden, snollerige tante het zelfs doet op familiefoto’s. Bijvoorbeeld ter vervanging van de twee ‘konijnenvingers’ achter je broertjes hoofd. Laten we daarom in godsnaam onze poseergame wat upswaggen. Hieronder wat inspiratie om uit te putten voor alle selfies, partypics, familieportretten en paspoortfoto’s die je de komende tijd zal maken. Het is tijd voor een nieuw fotomondje.

De Manuel Broekman
Sympathiek mensen-mens Manuel Broekman heeft, zoals de meeste mensen al weten, een zeldzame aandoening waardoor hij niet anders kan dan het constant vochtig maken van tienerslipjes. Zijn voortdurend openstaande mond is één van de symptonen van deze verschrikkelijke ziekte.

Liploos
Ook mensen zonder lippen zijn mensen.

Het Zuurtje
Dit mondje kent iedereen die wel eens een bitter geslachtsdeel heeft geproefd tijdens een matige seksdate (vaak aan het einde van een zweterige uitgaansavond).

Het Centenbakje
Iedereen die elke avond rond half 11 op SBS6 inschakelt voor Hart van Nederland is het er mee eens: Cilly Dartell heeft het mooiste centenbakje van Nederland. Als eerbetoon aan deze seksbabe neem jij voortaan je officiele paspoortpasfoto’s met een vooruitgeschoven onderkaak.

Ongeluk in een tunnel
Heb jij ook zo weinig respect voor tunnels en Lady Di, Princess of the People? Laat zien waar je voor staat en zorg dat je altijd een bakje kip-, selderij-, zalm-, tonijn-, of krabsalade bij de hand hebt als je in de club staat te shinen.