Trendwatch! Hier zijn de andere potten waar we in de toekomst uit zullen drinken!

Girl, drinken uit bekers en glazen is hopelessly ouderwets! Als je anno 2016 de keel wilt smeren, dan doe je dat uit een glazen pot met een schroefrand tegen je lip!

Potten zijn de nieuwe glazen. Daarom een trend forecast: hier zijn de andere potten waar we in de toekomst uit zullen drinken. Cheers, darling!


Sure, er zitten gaten aan de onderkant van een bloempot en je gin-tonic van € 17,95 klettert binnen een seconde naar beneden, bovenop je fluwelen hakjes, maar lieve schat, dat moet je er maar voor over hebben om er fab & trendy uit te zien!


In Parijs is hij al helemaal happening, maar het is een kwestie van weken voordat de suikerpot zich ook in ons kleine kikkerlandje zal laten zien als ware break out star. Facebook zal worden overspoeld met partypics waarop it-girls in cocktailbars en nachtclubs als een dorstige hamster aan die metalen slurf lurken! Glamazing!


Een neti pot is een lifesaver als je je neus wilt reinigen bij een verkoudheid of na een weekendje overmatig cokegebruik (succesful adulting... not! 😱) Maar waarom niet ook een heerlijke vino nippen uit dit speelse stukje aardewerk? Bottoms up, girls!


Het is niet handig om de hele tijd een wc-pot met je mee te dragen tijdens een vrijmibo of mascara-launch, maar beauty is pain, ladies! En zo'n zware Sphinx rondsjouwen past perfect tussen andere onhandige trends, zoals 'eten vanaf een houten plank' en 'je fiets parkeren aan de muur in plaats van buiten in een fietsenrek'. We just looove trendlife!


En ten slotte: deze gezellige potjes kunnen natuurlijk niet missen in deze trend report. Tap ze vol met je fave drankje, steek er een rietje in en drinken maar! Proost!