Wat als elke film zo'n typische romcom-poster zou krijgen?

Posters van Nederlandse romcoms zien er allemaal hetzelfde uit: witte achtergrond, rode letters, een kreet over het vinden van ware liefde en een guitig lachende acteur die je vaag herkent uit Het Huis Anubis. Dit soort posters worden over de hele wereld gemaakt, maar het lijkt alsof Nederlandse postermakers de cel in worden gesmeten als ze van deze regels durven af te wijken.

Wat echt saai is! Kijk maar hoe het eruit zou zien als elke film op deze manier de bioscoop in werd geslingerd:

Terminator


De hilarische romcom Terminator gaat over een ouderwetse zoektocht van een man naar een vrouw. De man weet precies wie hij wil... maar de vrouw speelt hard to get! Sarah Connor is namelijk niet zomaar een vrouw, ze is een vrouw die er niet van houdt om aan flarden geschoten te worden door een cybernetische moordmachine uit de toekomst... Droom heerlijk weg bij deze nieuwe film met heartthrob Arnold Schwarzenegger.

Jurassic Park


Twee vrijgezelle wetenschappers, Alan en Ellie, worden uitgenodigd voor een reisje naar een tropisch eiland, maar wat ze daar te wachten staat hadden ze nooit kunnen voorspellen: tieners! Alan houdt niet van kinderen, en wordt met twee brutale kids opgezadeld, net als er een lokaal incident plaatsvindt. Zal hij aan Ellie kunnen bewijzen dat hij een geschikt vaderfiguur is?

12 Years a Slave


De charmante violist Solomon heeft een knappe vrouw, lieve kinderen en een mooi huis. Hij denkt het helemaal voor elkaar te hebben... tot hij wordt gedrogeerd, gekidnapt en verkocht als slaaf! Dat is de hysterische premisse van deze romantische period piece. Zal onze held na 12 jaar van geseling zijn love match terugvinden? Zwijmel mee!

Drag Me to Hell


De relatie van een jong stel wordt danig op de proef gesteld als Christine dagenlang zowel lichamelijk als geestelijk wordt gemarteld... door een huiveringwekkende demoon! Hilariteit volgt als haar lover Clay haar eerst niet lijkt te geloven... Staat hij zijn mannetje? Of laat hij haar meegesleurd worden naar de allerdonkerste krochten van de hel? Awkward!

Schindler's List


Het meisje met de rode jas dacht dat het leven haar voor de wind zou gaan... Think again, girl! Want alles veranderde toen er een charmante nieuwe rijkskanselier aantrad in Duitsland, die heel Europa op z'n kop zette. Een doldwaze coming-of-age-film voor het hele gezin!