Vijf lekkere wijven die helaas dood zijn

Sommige lekkere wijven zijn jammer genoeg al dood. Laten we snel kijken naar een overzicht.

Wauw, wat een stoot! Linda werd in de zomer van 2010 nog uitgeroepen tot ‘BBQ Babe van het jaar’ door de Gamma in Dordrecht. Dik verdiend, want ze heeft werkelijk een prachtige bos hout voor de deur. Nou ja, had, want een paar jaar geleden denderde er een bus over haar heen toen ze op haar telefoon keek en overstak.

Godskolere, wat was Chantal een lekker wijf. Kijk haar eens kronkelen met haar prachtige lichaam. Ze hield van koken, rolschaatsen en wijntjes drinken met vriendinnen, maar lustte er vooral wel pap van. In januari overleed ze toen ze op vakantie in Zuid-Afrika een ravijn in rolschaatste en te pletter viel.

Mary-Jane had werkelijk alles mee. Een ferm stel jopen, een lekker omhoogstaand kontje en zaadvragende ogen die zelfs de lul van de Paus nog wel overeind zouden krijgen. Voor dat mooie gitzwarte sekshaar van d’r zat ze wekelijks bij de kapper. Totdat ze in de zomer van 2014 na een lang, slopend ziekbed haar laatste adem uitblies in het bijzijn van familieleden en een paar goede vrienden.

Ay caramba! De van oorsprong Colombiaanse Paula was heet als een Spaans pepertje. Check die heerlijke volle lippen, die laten je fantasie wel op hol slaan hè? Helaas word je blij gemaakt met een dooie mus, want Paula knalde vorige week met 100 kilometer per uur tegen een boom aan.

Zozo, goeiemorgen zeg! Shelley’s hoge stiletto’s en veel te kleine hotpants lieten de mannen in de buurt steigeren als ze naar de Dirk liep. Daar kwam nog eens bij dat ze geen enkele moeite deed om haar twee prachtige koplampen meer te bedekken dan strikt noodzakelijk was. Wat een lekker wijf! Op kerstavond vloog de kerstboom in de fik toen ze met een wijntje te veel op in slaap gesukkeld was en verbrandde ze levend.