10 Redenen waarom het helemaal niet zo chill is om dikke tieten te hebben

Pff, het leven is zwaar als je grote melkzakken hebt! Natuurlijk kun je die meloenen op de bar leggen en hoef je op deze manier nooit meer te betalen voor je drankjes, maar er zitten ook best veel nadelen verbonden aan het meezeulen van dikke tieten.

1) Als je op een plek bent waar veel kinderen zijn komt het vaak voor dat ze aan je tepels willen zuigen. Soms ook honden. En daar heb je niet altijd tijd voor.
2) Tijdens de seks zie je soms niet wat er precies gaande is omdat je tieten tijdens bepaalde standjes over je gezicht gedrapeerd worden. Dat is toch best jammer. Zeker als het om iemand gaat waar je zielsveel van houdt.
3) Als kind werd jij altijd als eerste gespot door lonkende pedofielen aan de rand van het schoolplein. Op den duur was je dat echt wel zat.

4) Als je de bus dreigt te missen en naar de halte begint te rennen gooien lesbiennes vaak muntjes naar je terwijl ze met de vrije hand hun kruis masseren. Dat was één keer grappig maar nu niet meer.
5) Tijdens het tennissen heeft je tegenstander eigenlijk altijd wel een klein stijfje. Dat kan echt irritant zijn als je een belangrijk toernooi moet spelen.
6) Soms, als je het vuilnis buiten wil zetten en voorover bukt om een knoop te maken in de zak, dipt één van je borsten in het vuilnissap. Dit is vooral irritant als je die koplampen van je net hebt gewassen.
7) Toen je een jaar of 6 was en je jetsers net een beetje begonnen te groeien, maakte je vader vaak grappend duidelijk dat je ouders borstvoeding van jou wilden krijgen. Zij hadden tenslotte jarenlang voor jou gezorgd. Hierdoor kreeg je als kind al te maken met schuldgevoel en vraag je je tot op de dag van vandaag af of je wel genoeg voor ze doet.

8) Soms stuur je je auto per ongeluk de greppel in omdat je net iets te ver naar voren leunt en je jopen het stuur dan overnemen. Op een provinciale weg is dat nog wel te overzien maar op de snelweg kan dat gevaarlijk zijn.
9) Tijdens het eten verdwijnen er veel etenswaren in je decolleté. Sinds je bij de voedselbank loopt kan je je dit eigenlijk niet meer veroorloven. En dan hebben we het nog niet eens over die gelukzoekers die je straks het brood van het bord komen vreten.
10) Je bent gedoemd tot het fietsen op een fiets met zo'n krat voorop. Voor je op de fiets stapt leg je eerst allebei je memmen voorzichtig in de fietskrat. Anders knal je steeds met je knieën er tegenaan tijdens het fietsen. Zelf zou je ook gewoon veel liever op een normale fiets rijden. Maar je kan niet alles hebben, natuurlijk.

Dus kop op en kom in het reine met je vleesmango's!

De personen in dit artikel zijn stockmodellen.