Marokkanen kunnen veel van blonde tienermeisjes leren als het om diefstal gaat

Blonde tienermeisjes zijn echte pro’s als het om winkeldiefstal gaat. Van oorbellen en mascara tot aan t-shirts met logo's van bands waar ze nog nooit naar geluisterd hebben: ze plunderen met gemak de ene na de andere winkel en komen er ook nog mee weg.

Tegelijkertijd zijn Marokkaanse boys echte amateurs op dit gebied. Kijk maar eens naar Opsporing Verzocht en je begrijpt wat we bedoelen. Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen en brengen daarom beide werelden bij elkaar.

Marokkaanse jongens, zo pleeg je diefstal zonder gepakt te worden:

Hoe je aankomt bij de winkel:

Doe kleding met neutrale kleuren aan, net zoals al die basic bitches die je wel eens rond de Vero Moda ziet hangen. Zodra je de winkel inloopt, straal je vol overtuiging uit:

‘Ik heb alle kansen die Nederland me heeft geboden gegrepen, en kom net van mijn werk bij de ABN AMRO om nog even wat boodschappen te doen voor ik in mijn Mercedes vertrek naar de witte wijk waar ik als enige Marokkaan woon.’

Maak om de 30 seconden een typisch Hollands handgebaar, bijvoorbeeld met twee duimen omhoog of met speelse wijsvingers. Om extra geloofwaardig over te komen, zeg je in je hoofd terwijl je dit doet: ‘Gast! Gozer! Vet gaaf! Jezus! Boeiuh!’

Dit is dus zo’n beetje hoe je de winkel inwandelt:

Wat je absoluut niet moet doen:

Als je dit draagt, kun je net zo goed ‘dief’ op je voorhoofd tatoeëren:

Datzelfde geldt voor dit tasje. Stop dit te dragen. STAHP!

En staat er soms in de koran dat elke Marokkaan een Vespa moet hebben?

Zo ga je te werk in de winkel

Een slimme Marokkaan heeft zijn huiswerk gedaan. Steel daarom nooit van een winkel waar je nooit eerder in bent geweest. Voor je binnenwandelt weet je al waar de camera’s hangen, hoeveel personeel er is, waar de beveiliging staat en wanneer het lekker druk is. Kies dagen uit waarin het winkelende publiek lekker multiculti is! Mocht een verveelde homo werken die je toch gaat verdenken, probeer hem dan af te leiden door je kontje te showen.

Mocht een van je matties je bellen als je in de winkel bent, neem dat niet op met 'Wat moet je zwerver?', maar ga voor een charmant 'Een hele goedemiddag, met wie heb ik het genoegen?' Maak vervolgens gebruik van de situatie door langs een personeelslid te lopen en te zeggen: 'Leg het dossier maar op tafel in mijn kantoor. Ik kijk er morgen snel even naar, voor ik business class naar New York vlieg voor de conferentie.'

Dompel jezelf helemaal onder in je rol

Vandaag ben je niet Said, maar Eefje, een blond meisje met sproeten dat voor haar yogales nog even de stad in is gegaan om te winkelen. Winkeldiefstal is je uitlaatklep. Je steelt uit verveling, je haalt hier je kick uit. Het is niet makkelijk om elke dag op kosten van je rijke ouders als een vlinder door het op Snapchat vastgelegde leven te fladderen.

En dan de zwaarste tip. Om jezelf echt helemaal te transformeren in een blond meisje met kleptomanie moet je ver gaan. Heel ver. Voor je een winkel leegrooft, moet je Kempi uitzetten en 1989 van Taylor Swift van begin tot eind luisteren.

Je bent geen dief, je bent Robin Hood

Blonde meisjes stelen niet van van de bakker, slager of kruidenier. Daar willen ze niet dood gevonden worden. Ga voor het grotere werk en zoek altijd alleen de grotere winkelketens op die jongeren uitbuiten of erger: hun kleding laten maken door uitgehongerde kinderen in Bangladesh. Je bent geen ordinaire dief, je bent een moderne Robin Hood die het kapitalistische systeem omver wil werpen.

Leer de regels uit het heilige boekje voor winkeldiefstal uit je hoofd:

Mocht je gepakt worden, dreun dan deze regels op en de rechter zal in de war raken van je prachtige idealistische levensstijl en je weg laten komen met een makkelijke taakstraf. Ook je ouders zullen niet weten of ze je aan de hoogste boom moeten hangen of trots moeten zijn op de extreem-linkse wereldverbeteraar die je bent geworden.

Bel je blonde vriendinnen

Mocht je nou toch dringend een nieuwe garderobe nodig hebben en zeker willen weten dat je niet gepakt wordt, dan is er een tip met 100% garantie. Vraag een van je blonde vriendinnen mee naar de winkel waar je iets uit wil roven. De beveiliging en het personeel zullen als strontvliegen op een drol achter jou aan hollen en zij kan stelen, stelen en nog eens stelen!

Ugh, Opsporing Verzocht gaat echt zo saai worden nu!