Deze vrouwen deden een detox sapkuur en het resultaat is verbijsterend!

Vergeet vast voedsel! Tegenwoordig ben je pas echt gezond als je weigert te kauwen. We spraken 5 vrouwen wiens leven is veranderd door het ontdekken van de detox sapkuur.

Tatjana (23):

"Zoals je ziet kamp ik al jaren met ernstig overgewicht. Toen ik op een beautyblog las over groente en fruit en dat je daar niet moddervet van wordt, besloot ik het er gewoon eens op te wagen. Ik val af en toe wel eens flauw als ik naar college moet fietsen, maar verder bevalt het me prima en na een maand zie ik eindelijk wat resultaat!"


Melissa (20):

"Ik drink nu al 40 dagen alleen maar biologische groentesapjes en ben tot nu toe al meer dan 200 gram verloren. Je merkt gewoon echt dat je lichaam reageert op zo'n detox. Ik hoop dat ik rond de zomer eindelijk weer in een bikini durf!"


Eefje (29):

"Ik functioneer gewoon het beste met een leeg lichaam. Hier kwam ik achter toen ik een maandje door India aan het backpacken was en continu diarree had. Na een weekje mediteren begon ik de diarree te omarmen. Het voelt gewoon echt zó overzichtelijk en opgeruimd om lege darmen te hebben. Toen ik thuis kwam heb ik meteen een luxe juicer, wat appels en een prei gekocht. Sindsdien is mijn maag vooral voor de sier. Soms bestel ik 's avonds wel een paar pizza's omdat ik niet kan slapen door de allesverwoestende honger die zich baas van mijn lijf heeft gemaakt, maar niemand is perfect."


Debby (31):

"Toen ik een jaar geleden werd uitgescholden voor vies varken, zette me dat echt aan het denken. Ik deed namelijk inderdaad aan dirty eating. Al gauw ben ik me daarom maar gaan verdiepen in clean eten. Nu drink ik alleen nog groene sapjes en tarwegrasshots. Om de dag heb ik een cheatday om mezelf te belonen voor mijn nieuwe lifestyle. Meestal koop ik dan een paar van die Milka Oreo-repen en ga ik in bed liggen. Elke dag is de eerste dag van de rest van je leven!"


Marjet (58):

"Sinds mijn Arno ervandoor ging met ons buurmeisje van 15 krijg ik niks meer door mijn keel. Een detox sapkuur is dan echt een heerlijke uitkomst! Daarnaast ben ik inmiddels al 100 gram verloren, dus ik heb goede hoop dat Arno uiteindelijk weer met hangende pootjes terugkomt!"