Zo ziet een Facebook-jaaroverzicht eruit van iemand die een rotjaar heeft gehad

Als we de jaaroverzichten van Facebook moeten geloven was 2015 een prachtjaar voor iedereen. Helaas hebben sommige mensen een rottijd achter de rug. Hier het jaaroverzicht van iemand die vooral dieptepunten had.

Hallo allemaal! Kitty hier. Wat een fantastisch jaar is het geweest! Voor jullie dan. Mijn jaar was niet zo geweldig en de foto’s die ik op Facebook plaatste hadden te weinig likes om in een overzicht opgenomen te worden (kreeg de hele tijd een foutmelding! :D). Ik loop er daarom graag even met jullie doorheen.

Januari


In januari begon het allemaal. Ik stopte met mijn opleiding, omdat dat moest van het stemmetje in mijn hoofd. Gelukkig hadden anderen het wel leuk in deze koude wintermaand. Jorien, ik zag via je Facebook-jaaroverzicht dat je op Bali was in januari. Wat heerlijk voor je! Ik zat thuis mezelf te snijden bij de kachel en jij werd lekker warm gehouden door een Australiër. High five meid!

Maart


Ik was zo blij toen ik de foto van Pieter en z’n baby voorbij zag komen, half maart! Supercute! Ik herinner me het moment nog goed, want ik zette precies op dat moment de eerste heroïnespuit in m’n onderarm. Ook best een memorabel moment, maar helaas geen likes op m’n foto!

Juni


In juni was ik jarig en wilde ik het vieren. Sinds m’n verslaving heb ik last van concentratieproblemen (niet alleen daarvan trouwens! XD). Het kostte me dan ook een dag om een Facebook-event aan te maken. Ik heb al m’n Facebook-vrienden uitgenodigd, maar alleen m’n oude buurvrouw Tineke gaf aan dat ze kwam. Later zei ze dat ze dacht dat ze door op aanwezig te klikken drie extra kippen kreeg in FarmVille. Ik heb m’n feestje gecancelled, maar werd zo vrolijk toen ik in het jaaroverzicht van Eefje zag dat ze een topverjaardag heeft gehad en 135 likes kreeg op die foto van haar met een verjaardagskroon! Faith in humanity: restored!

September


Sophie, Yodi en Maaike! Wauw, wat zagen jullie er goed uit op die strandfoto van het vriendinnenweekend! Heerlijk dat jullie het lijf waar jullie het hele jaar voor getraind hebben eindelijk aan de wereld konden tonen ;). #fitgirls! Trots op m’n knappies! Zelf ging ik er in augustus ook even tussenuit. Ik werd opgenomen in een psychiatrische kliniek en drie weken vastgebonden aan m’n bed :( Ik kreeg er geen hap door m’n keel daar en ben flink afgevallen. Misschien kan ik volgend jaar dus met jullie mee naar het strand?

December


Manuel en Dorien, volgens mij hebben jullie een geweldige bruiloft gehad begin deze maand? De foto’s op Facebook zijn zoooo mooi! Ik kan al een tijdje niet meer bij m’n post, want ik ben m’n huis uit gezet. Woon tijdelijk ik een leegstaande kolencentrale, dus heb de uitnodiging helaas niet ontvangen. Maar bij jullie jubileum ben ik erbij hoor! Hopelijk ben ik dan clean! In 2016 wil ik weer beginnen met m’n opleiding, dus hopelijk wordt 2016 mijn jaa… Oh, ik ben al bijna te laat voor de methadonafgifte. Ik spreek jullie snel. En willen jullie mijn jaaroverzicht liken?