Nooit meer onnodig betalen voor bellen en sms'en? Wij hebben het geregeld voor je!

Beeld: Hanna Whittle

Lieve lezers, de toekomst is hier!

Weten jullie nog dat we jullie een tijdje geleden vroegen of je nog wel eens belde of sms'te en wat zou voelen voor een data-only abonnement? Veel bloedtoppers onder jullie hebben met ons mee gedacht en daar zijn we fucking blij mee! Uit ons onderzoek bleek dat 42% van de Gladiool-lezers een vrolijker mens zou worden van een data-only abonnement, waarbij je dus niet meer betaalt voor prehistorische belminuten en sms'jes. En guess what? Dit hebben we voor jullie gefixt! Want fuck grof betalen voor luttele belminuten en duizenden sms'jes waarvan je er maximaal 3 verbruikt per maand als je tante Gonny weer contact met je probeert te maken via haar vooroorlogse Motorola.

Daarom heeft De Gladiool samen met Ben als allereerste in Nederland een data-only abonnement ontwikkeld, zodat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Alleen voor die keiharde GB's dus, waar je natuurlijk ook gewoon mee kunt (WhatsApp)bellen.

En dat voor een spotprijs, want het leven kost ons al klauwen vol geld:

BUNDEL - PRIJS PER MAAND

  • 2.5 GB - €10.00
  • 5 GB - €13.00
  • 10 GB - €15.00
  • 15 GB - €18.00
  • 20 GB - €20.00

Deze prijzen betaal je voor een 24 maanden contract, Sim Only, inclusief razendsnelle 4G. Voor maandelijks opzegbare contracten zijn de prijzen + € 1 p/m.

We begrijpen dat je mischien bang bent voor torenhoge buitenbundel-kosten door ouderwets te bellen, maar dat valt reuze mee. Je betaalt maar 31 cent per minuut of sms. En voor die ene keer in het jaar dat je een dokter belt om te vragen wat hij van die grijze pusbult op je dij vindt, is dat nog steeds niets vergeleken met de maandelijkse bel en sms-kosten bij een standaard abonnement.

Dus haast je naar deze flitsende internetpagina om je nieuwe De Gladiool/Ben-abonnement binnen te harken! Of om gewoon ff te checken of we je niet proberen op te lichten met dit 'too good to be true'-nieuws. (Spoiler: nope, we zijn bloedserieus en hondseerlijk).

Deze link dus!

Fijn leven verder!