Welke van deze 6 COVID-typetjes ben jij?

Omdat we onszelf niet graag in hokjes plaatsen, doet de Gladiool dit voor jou! Welke van deze COVID-profielen past het best bij jou?

De Rutte-kontenlikker
Het maakt niet uit wat Marruk zegt, deze fanboy likt zijn witte reet nog voordat hij de nieuwe maatregelen heeft uitgepoept. Als iedereen op 1 mei een schuilkelder in moet met alleen zijn moeder, een handje ongezouten cashewnoten en de nieuwe CD van Gerard Joling, timmert deze regelnazi hoogstpersoonlijk een ruimte van vier planken om zijn buurman Jan in te proppen.

Wappiejappie
‘Mensen wordt wakker! Willem Engel is de nieuwe Messias, gekweekt uit het voorvocht van Here Jezus. Hugo de Jonge en Rutte hebben COVID gebaard na een bloederige SM-sessie en daarom zit heel Nederland op slot! Laat je niet gek maken door linkse gekkie propaganda... COVID is gewoon een hoestje, maar de track and trace code in de AstraZeneca vormt het echte gevaar!’

De Bankviroloog
Deze uitgezaaide tumor van de ‘wappiejappie’ of ‘Rutte-kontlikker’ versterkt zijn schijtargumenten met de visies van de uiterst betrouwbare professor D. Duck uit internetstad. De nachtelijke zelfstudie zorgt voor wallen ter grootte van de hangtieten van Annebel Nanninga, maar gelukkig blaast hij nu Facebook omver met de écht gefabriceerde feiten! Doutzen eat your heart out.

De angsthaas
Op zijn twaalfde had deze neuroot al zijn plakboekje met smetvrees, OCD en aragnafobie compleet. Sinds de befaamde fissa in Wuhan heeft hij het buitenlicht niet meer gezien en dus ziet hij er uit als een blekere versie van het nieuwe kunstgebit van Dirk Kuyt. Door deze lage weerstand krijgt hij COVID na het openen van de zoveelste dichtgelikte incasso-enveloppe.

OMGYOLOF*CKDEZESHITPARTY
Eigenlijk de meest eerlijke variant. Hij is zijn obese opa Cor verloren aan COVID, maar heeft hierdoor wel een erfenis van 100K te spenden en dus hoopt hij dat zijn demente oma Carolien snel volgt. Op Insta zie je constant party machen stories waarin de twee blondjes Katja en Marloes elkaars tenen aflikken. Hierdoor krijgt hij behalve COVID ook Chlamydia, herpes en twee doodgeboren baby’s.

De hypocriete lul
Dit is de typische lamlul die zich voordoet als de Rutte-kontelikker, maar zich gedraagt als de OMGYOLOF*CKDEZESHITPARTY. Op LinkedIn is hij te vinden met een dubbele windsor die zijn adamsappel linea recta zijn keel indrukt, maar in het weekend beft hij met zijn snotterende neus de clitoris van zijn secretaresse Louise zo de COVID in.

Check ook nog even deze
Dit is hoe elk huisfeest er tijdens de lockdown aan toegaat!
Waarom zijn wij millennials toch zo fucking hypocriet?
De 8 fases waar je doorheen gaat als je denkt dat je een gore SOA hebt