Hier moet je aan voldoen als je een echte corpskut wil worden

Beeld: Hanna Whittle & Nathan Stuger

Studentenvereniging 'Nullus Zelfrespectus, Veelus Seksueel Misbruikus' is op zoek naar een nieuw corpskutje! Heet jij Frederique, Sophie, Willemijn, Anne-Fleur, Roosmarijn, Claire, Sterre, Florence, Jacobine, Marie-claire, Liselotte, Pauline of Brigitte-Eline d'Antoinette? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

Functie: Fulltime corpskutje

Wie ben je?
We zijn op zoek naar een felle VVD-meid die 'weet waar ze voor staat'. Je hebt een hiërarchische instelling waardoor je graag dient onder rijke jongens in rokkostuums met aardappels in hun keel. Je wil absoluut niet op een plek werken waar iedereen je bij binnenkomst meteen gelijkwaardig behandelt. Je wil vechten voor je plek in de pikorde! Ook heb je een passie voor het staan op vernederende bangalijsten en je at graag fusten bier in lingerie terwijl je onder een douche staat van melk, ketchup en augurken. Ook beaam je ieder mensonterend bevel van een hoger lid en volg je dit klakkeloos op. Wil meneer de Praeses je anaal neuken op de bar in de Soos? Dan doe je dit zonder mokken, zelfs als je vriendje Floris toekijkt.

Hoe zie je eruit?
Je bent roomblank, blond en je bent net zo slecht gekleed als alle andere corpskutjes waar je mee omgaat. Je draagt een flaired jeans en een winterjas van Woolrich of Moscow. Je haar is vaak rommelig opgestoken zodat het laat zien hoe lekker 'nonchi' je bent. Een aantal vrouwen van jouw lichting ga je aan het begin van je loopbaan hier 'jouw vriendinnen' noemen. Naarmate de tijd vordert wens je ze allemaal het liefste een bacteriële vaginose toe omdat blijkt dat ze allemaal met 'jouw Floris' hebben geneukt en je door één van hen nu een druipkruis hebt.

Wat heb je nodig?
Het hebben van een rijke stamhouder en een hockeystick is een pre. De essentiële elementen die je nodig hebt voor deze functie zijn dus: het kapitaal van je vader, een schorre of gebroken stem, een stel ongebruikte hersens en een kut.

Wat leer je bij het corps?
Je leert hier omgaan met verschillende facetten van seksuele vernedering. We kneden je tot een ultiem fel en hitsig hertje. Hierdoor zul je naar verloop van tijd misschien vreemde uitspraken doen als: 'Verneder me, mijn vrijgevige dispuutsvader!' en 'I'm such a strong, independent woman!' Maar zodra je weer door zeven spelers van heren 1 onveilig geneukt bent op de wc's in het laatste kwartiertje op het Lustrum-gala, ken je je plek weer. Je zult deze mannen leren aanbidden en je zal zien dat jouw mening er helemaal niet toe doet.

Wat hebben wij je te bieden?
Wij bieden jou een omgeving vol bier, gratis pik en een uitzichtloos toekomstbeeld. Je spreekt na twee jaar niemand meer.

Wat heb je hieraan in je carrière?
Als corpskut zul je, na zo'n 11 jaar studeren, uiteindelijk aan de slag gaan als kantoorslaafje bij een hedgefund, bank of assurantiëkantoor of je gaat een halve dag voor minimumloon zwoegen op het advocatenkantoor van Lodewijk Vos de Wael, een vriend van je ouders. Hier mag je koffie halen of aan de pik van je baas zuigen als je bent vergeten om de cartridge van de printer te vervangen. Vrij snel hierna ga je een van jouw rijke hockeyscharrels vertellen dat je de pil per ongeluk vergeten bent en nu -oeps- per ongeluk zwanger bent. Hierna duw je Constantijn en Julius door je baarmoedermond en zul je je de komende 18 jaar niet meer met je carrière bezighouden. Nog steeds zin om je in te schrijven voor onze vereniging?