Deze vijf mensen zijn zo saai dat ze in een coma sukkelden

Laten we niet te veel tijd verspillen en meteen beginnen met een overzicht van vijf hele saaie mensen die momenteel in coma liggen in het ziekenhuis van Gaapstad.

Rob

Rob verbleef half september twee weken all-inclusive aan de Spaanse rivièra. Een week na thuiskomst duwde hij op de verjaardag van zijn zus bij zes mensen de 156 vakantiefoto’s onder de neus. Een minuut later lag hij bijna levenloos in zijn stoel, dit tot grote opluchting van de gasten.

Marriëtte

Marriëtte is een veganist met een Instagram-account. Een dag nadat ze een selfie had gepost met op de achtergrond een bord rauwe broccoli werd ze op de keukenvloer gevonden door de postbode die toevallig door het raam keek. Ze is sinds dinsdag van de beademing af.

Laetitia-Simone

Laetitia-Simone stond op een vrijdagavond in een discotheek ergens in de hoek met een wodka Spa rood, terwijl ze mensen op de dansvloer in gedachte bekritiseerde. Pas een uur later hadden de andere aanwezigen door dat ze in elkaar gezakt was. Gelukkig was de ziekenwagen er net op tijd bij.

Michael

Als Michael naar de bios ging koos hij uitsluitend voor middelmatige arthouse films. In oktober 2012 zat hij naar een film te kijken over twee Franse lesbo’s die opzoek waren naar zichzelf. Op het moment dat hij zijn van thuis meegebrachte bloemkoolsnack erbij pakte viel hij voorover op de persoon voor hem. Michael opent soms zijn ogen, maar daar blijft het bij.

Stan

Stan liep in januari van dit jaar 1,5 uur door party-artikelenwinkel ‘De Feestneus’ zonder iets te kopen. Hij kwam ten val tegen een display met klapsigaren. Soms denkt de vrouw van Stan dat hij in haar hand knijpt. (Dit is niet zo).