Cadeautip: een Don't Let Daddy Know-cape om jezelf mee op te hangen

Beeld: Hanna Whittle

The fuck is dit?

Dat vroegen wij ons in eerste instantie ook af. Na grondig onderzoek is gebleken dat dit dus écht is wat het lijkt. Het is een cape, helemaal gemerchandised door de onwijs creatieve festivalorganisatoren van Don't Let Daddy Know. Dit is een feest dat één weekend per jaar op magische wijze de hele Ziggo Dome weet te vullen met uit Newcastle overgevlogen types als Charlotte, Gaz en Holly. Bijzijn is meemaken! En dan wel mét cape!

Oké, maar wat kan ik ermee?

Als je met deze cape überhaupt nog naar binnen mag, dan kan je heerlijk rondfladderen als verdwaalde technovlinder. Mocht je dan toch bij zinnen komen, dan kan je dit item om je strot binden en jezelf ermee aan een podiumlamp hangen zodra Dimitri Vegas en Like Mike hun usb stick inpluggen, zodat je op een nog hoger level terecht komt. The sky is the limit! Mocht je dit overleven, leg dan een knoopje in de cape, gebruik hem als vuilniszak, flikker hem weg en kijk er nooit meer naar.

Is dit wel iets voor mij?

Als jij naar #DLDK gaat (de hashtag van Don't Let Daddy Know, voor de leken onder ons) en suïcidaal wordt van alle verschrikkelijke DJ's die daar komen, dan zeker! Of als je met carnaval verkleed wil als latex Zorro. In alle andere gevallen waarschijnlijk niet.

Wat mot dat koste?

Maar een magere 9,95! Exclusief te krijgen in de online DLDK Merch shop. Waar ze je overigens een hele nieuwe garderobe aanbieden voor dit enige weekend in het jaar. Kan je gelijk een veel te strakke tanktop met bijpassende camouflage hoodie aanschaffen! Vergeet niet de sjaal voor het geval je kou gaat vatten in de sahara die de Ziggo Dome wordt tijdens DLDK.

Ey, hoeveel sterren geven jullie dit item dan?

⭐️⭐️⭐️ We kunnen ons voorstellen dat dit echt een musthave is. Ook al is hij eigenlijk fucking lelijk. Ben je daarnaast ook overtuigd dat je dit extra zieke housefeest niet kan missen? Koop dan naast de cape ook een kaartje dat bijna net zoveel kost als de balkenendenorm om lekker een avondje te tongen met opgepompte wandelende anabolen onder het genot van een bubbly set van Nicky Romero. Maar laat het papa niet weten hè! 🤐