Dit kun je deze zomer verwachten van ons animatieteam [advertorial]

Deze content is gesponsord door Camping De Drie Boompjes in Waddinxveen.

Uiteraard ga je dit jaar weer met de hele familie op vakantie naar onze camping "de drie Boompjes". Wij willen u graag op de hoogte brengen van het nieuws omtrent de vakantie periode. Op de camping is het altijd gezellig dankzij de mensen van het animatieteam. Wij stellen u voor aan: John, Zeno, Fernand en Babette. staan gedurende drie weken voor je klaar. Wat kun je deze zomer van ons verwachten?

Bonte Avond

Uiteraard ontbreekt hij niet: de bonte Avond. De laatste avond van u verblijf is het groot feest. Zeno staat bekend om zijn zang kwaliteiten en neemt de ‘play back’ show voor rekening. Voor aanvang kunt u de gewenste keuze doorgeven voor het te playbacken lied. dit jaar kunt u weer kiezen uit drie liedjes: Sting - The police. Bohemian Rapsody van Queen en Heb je even Voor mij. Ook kunt u de keuze maken voor een bitterballen snack arrangement a 9,50

De kinderen en allerkleinsten onder ons is er een spooktocht olv John nachtelijk avonturen beleven! Gratis!

Iedere dinsdag: surf & turf

Gegarandeerd iedere dinsdag "surf & turf" nacht. 's Ochtends gaat vis expert Ferdinand met een bootje de zee op om vis te vangen. Wat hij mee terug neemt eten we 's avonds tijdens het diner! Verser kan niet! voor dit menu geld een toeslag (dagprijs)

Voor de alerkleinsten onder ons is er speciaal kindermenu: Friet met kip en appelmoes geserveerd in de kindertent bij John thuis. Verboden voor volwassenen!

'Vending' machine

Nieuw op het camping terrein: enkele 'vending' machine verkoop punten voor 'snacks' en een selectie aan heerlijk gekoelde frisdranken. Hiervoor werken we met een zogenaamd pay & go principe aan welke een kleine onkostenvergoeding is verschuldigd voor het pasjes systeem.

Voor de allerkleinsten onder ons kunnen gratis frisdrank halen bij de snack hoek van John.

'Disco' Donderdag

'Back to the years 70 and 80!' Dj Babette staat dit jaar klaar voor uw muziek in de donderdag 'disco'. Voor de vierde jaar op rij heeft ze de koffers tot in de nok gevuld met alleen de beste disco en 'smooth' jazz. Dat wordt weer 'dancing queen like a star machine
op de dancefloor'!! Like om onze facebook pagina te reserveren.

De kinder disco word zoals elk jaar weer georganiseerd bij John thuis op de zolder is het swingen.

Kinderclub

Voor de allerkleinsten: ook jullie worden niet vergeten van ons op de camping "de Drie Boompjes" ons animatieteam onder leiding van John. Als jullie ouders bezig zijn met grote mensen dingen zijn jullie van half 10 tot 13.00 welkom!! bij de Kinderclub Wordt er voorgelezen uit de Bijbel. Daarna is het tot 15.00 vrij spelen in het zwembad bij John in de tuin. (op eigen risico, directie is niet aansprakelijk. zie algemene voorwaarden)

Nieuw - Knuffelkwartier

Voor de allerkleinsten: het knuffel kwartier met knuffel 'coach' John bij hem thuis.

graag tot ziens op onze camping “De Drie Boompjes” te wadinxveen
kruisweg 394, 3443BJ
tel 044-04324592
fax +44-304230434

email tricato_3@planet.nl
www: http;\www.driebo-camping.webmaster.nl