Cadeautip: Een zeemeerminstaartdeken voor al je geile Prins Erik-fantasieën

Beeld: Hanna Whittle

The fuck is dit?

Een luide zeemeerminstaart die functioneert als loungedeken. Ter vervanging van dat gore beige fleecekleed dat je in 2003 verveeld in je karretje gooide in de DekaMarkt.

Ja, maar wat kan ik ermee?

Je kunt er van alles in verstoppen! En niet alleen onmisbare lounge-items zoals je afstandbediening en een mooie selectie aan Lays-producten, maar ook die grote eeltbonken op je voet en de buitenproportioneel grote kuiten die je hebt gekweekt tijdens het als tiener jarenlang twaalf kilometer naar school moeten fietsen.

Is dit wel iets voor mij?

Als jij gaat beweren dat je nog nooit een half stijfje of stijgerend clitje hebt gekregen bij het zien van Prins Erik in De Kleine Zeemeermin, dan vertrouw ik je niet. Iedereen wil hem, ook 's werelds heteromannen en lesbiennes. Lieg niet tegen mij! Je wilt zo'n staart, want Erik valt op halfvissen. De roddelbladen stonden er toentertijd vol van.

Wat mot dat koste?

AliExpress heeft een gigantisch assortiment aan zeemeerminstaartdekens, en ze zijn gemiddeld een eurootje of 15. Waarschijnlijk worden deze staarten dus gemaakt in enorme Chinese loodsen vol kinderen die zichzelf de dood in breien, maar er bestaat geen ethische consumptie in ons kapitalistische systeem dus ik weet het ook even niet meer.

Ey, hoeveel sterren geven jullie dit item dan?

⭐️⭐️⭐️ 15 euro is natuurlijk niet zo veel geld voor dit échte statement piece. En als je het niet koopt zijn die Chinese kindjes NOG slechter af, toch? Omdat er dan geen geld binnenkomt. Toch? Of niet? Hoe werkt kapitalisme?