Cadeautip: een sexy BH tas voor al jouw lingerie!

Beeld: Hanna Whittle

The fuck is dit?

Dit is een hondsgeil item: de BH tas. Ofwel dé tas voor jouw borstenbuidels, memmen-manden, kanonnenkoffers of zuignappenzakken. De lichtroze stipjes en het kant maken het design zó Victoria’s Secret. Enorm cute. 💋

Ja, maar wat kan ik ermee?

Deze parel beschermt jouw driedubbelepushup-BH’s tegen de boze buitenwereld. Al die neukertjes van je willen natuurlijk die kekke borstenhoudertjes van je verzamelen om aan hun goedkope kroonluchter te hangen. Voorkom dit! Wel zo handig als je nog one night stands wil verleiden met je sexy lingerie. In de BH tas is er ook ruimte voor het opbergen van 23 gebruikte stringetjes met slakkenspoor, zodat ze niet open en bloot op de smerige tegels van je appartement in Blanes liggen te slingeren. Bovendien kan je het met je creatieve geest ook nog omtoveren tot een allround beautycase, inclusief hartjesspiegel.

Is dit wel iets voor mij?

So-wie-so! Als je een vlezige man bent al helemaal. Om die zware houders van die vleesmango’s van A naar B te brengen, heb je nou eenmaal een kleine koffer nodig. Bovendien kan je ‘m ook altijd nog cadeau doen aan je hitsige oma.

Wat mot dat koste?

Slechts 4.99 bij de Xenos! Ze zijn erg gewild, dus rennen!!!

Ey, hoeveel sterre geven jullie dit item dan?!

⭐⭐⭐⭐. Natuurlijk kan het design nog iets stouter, maar daar werkt Xenos hard aan. Voor nu: leg die borstenbuidels in de watten!