Cadeautip: de stiletto-poncho, een broodnodig hebbedingetje

Beeld: Hanna Whittle

The fuck is dit?

Een plastic poncho voor je stiletto's. Met een rubberzooltje waar je tenen op kunnen rusten en een gaatje waar je hak doorheen kan priemen. Echt.

Ja, maar wat kan ik ermee?

Je pumps drooghouden als er weer eens zo'n on-Nederlands heftige zomerstortbui voorbij knalt. Of als je op een buitenplek bent waar dronken mannen staan te wildplassen. Tegen jou aan. Met dit gespikkelde beschermlaagje blijven je voeten vrij van zure regen- en/of urinedruppels. Het werkt ook als jij zelf gehurkt tussen twee auto's aan het pissen bent en niet wilt dat het zuur in je urine je designerpumps aantasten.

Maar je kunt er bijvoorbeeld ook mee gaan zwemmen als je last hebt van een penetrante champignon-walm tussen je tenen die vrijkomt als je je schoenen uittrekt. Let wel op tijdens het zwemmen dat er niemand vlak achter je zit, of wanneer je van een opblaasbare glijbaan afgaat. Het zal niet de eerste keer zijn dat de stiletto-zak voor hersenletsel zorgt.

Is dit wel iets voor mij?

Zeker wel. Met deze glimmend-doorschijnende voetponcho kun je iedereen aan. Amsterdam FashionWeek 2017 here we come! Bow down!

Wat mot dat koste?

Maar 6 euro bij de Flying Tiger.

Ey, hoeveel sterren geven jullie dit item dan?

⭐️⭐️ Leuk, maar onze feministische harten gaan hier niet sneller van kloppen