Cadeautip: Een boob-inspector-broche zodat je zorgeloos een homotent kunt bezoeken

Beeld: Hanna Whittle

The fuck is dit?

Dit is een politie-insigne-broche waarin de kraakheldere woorden 'Official Boob Inspector' zijn gegraveerd. Om de te inspecteren materie te verduidelijken puilen er twee flinke borsten de insigne uit. Mocht je je vervolgens nog afvragen op welk departement deze inspecteursfunctie ten uitvoer wordt gebracht: ook dit wordt duidelijk aangegeven. Het gaat hier om het gerenommeerde Department of Titillations.

Ja, maar wat kan ik ermee?

Je kunt deze broche opspelden als je een heteroman bent die een avondje in een op LHBTQ'ers gericht etablissement moet doorbrengen, omdat je jarige, homoseksuele collega zijn team zo graag een keer mee zijn wereld in wilde nemen. Met deze handige penning maak jij de bezoekers van Pink Palace meer dan duidelijk dat ze van jou niks hoeven te verwachten. Jij bent van de vrouwen! Jouw kontje is van je vriendin Mariëlle en van niemand anders!

Is dit wel iets voor mij?

Vind je homo's oké, zolang ze maar van je afblijven? Dan is deze broche een absolute must. Je bent namelijk onweerstaanbaar voor elke homo op aarde, dus ze willen je sowieso allemaal betasten. Mocht een nieuwsgierige homo je loerend aankijken, dan hoef je alleen maar streng terug te kijken en met je wijsvinger op je penning te tikken.

Wat mot dat koste?

Slechts € 0,50 bij Gideon Italiaander, opkoper slash kringloopwinkel in Amsterdam.

Ey, hoeveel sterren geven jullie dit item dan?

⭐️⭐️⭐️⭐️ Dit handige én stijlvolle accessoire had misschien grotere borsten kunnen vertonen - hoe groter de borsten die je zegt te inspecteren, hoe mannelijker je overkomt. Maar misschien is het beter zo. Mariëlle moet er niet onzeker van worden natuurlijk.