Cadeautip: een mini-pizza gemaakt van snoep vol e-nummers

Beeld: Hanna Whittle

The fuck is dit?

Dit is een prachtig vormgegeven mini-pizzadoos (bijna niet te onderscheiden van echt!) met daarin een mini-pizza gemaakt van snoep. Van je favoriete obesitas-enabler Look-o-Look! De pizza weegt echter maar 85 gram, dus eet er wel nog een kapsalon bij.

Ja, maar wat kan ik ermee?

Je kan er een foto van maken voor op Instagram en daarna kan je het opeten. Of je kan er iemand zielsgelukkig mee maken.

Is dit wel iets voor mij?

Als je niet van miniatuurdingen en snoep houdt dan kunnen wij geen vrienden zijn, denk ik eigenlijk. Het is een perfect kado waarmee je al je vrienden en familie kunt imponeren. Heb je ook zo'n snobistische vriendin die altijd mijmert over dat ze ooit een perfecte pizza in Napoli at en hoe ze sindsdien geen diepvriespizza's meer lust? Verbreek de vriendschap en geef haar dit leuke pizzadoosje als afscheidscadeau! Heb je een neefje van drie waar je geen enkele connectie mee voelt en ben je vergeten wat de interesses van kinderen van drie ook alweer zijn, geef 'm een snoeppizza zodat je niet met 'm hoeft te communiceren!

Wat mot dat koste?

Voor slechts 1 euro en 89 cent heb je dit heerlijke item al in huis gehaald. Onder andere te koop bij de Kruidvat, Jamin en de luxere supermarkten.

Ey, hoeveel sterren geven jullie dit item dan?

⭐️⭐️⭐️⭐️ Wijs mij één persoon aan die niet blij wordt van een snoeppizza en de bijbehorende commercieel die je hieronder kan bekijken en ik eet m'n schoen op.