Cadeautip: een roze wijnkoeler met opbeurende tekst

Beeld: Hanna Whittle

The fuck is dit?

Dit rechthoekige stuk plastic met roze vierkanten gevuld met een soort chemische gel is een tas waar je je fles wijn in kan vervoeren. Er zitten namelijk handige handvaten aan. Met deze classy wijntas van de Kruidvat kan jij ongegeneerd over straat lopen met je flesje Canei Frizzante. De tas gaat gepaard met de sexy tekst 'Keep it cool'.

Ja, maar ik kan die fles wijn toch ook gewoon met mijn handen dragen?

Ho, ho. Ik was nog niet klaar. Deze wijntas bewaar je namelijk in de vriezer en dan worden die geleivlakken echt kei- en keihard. Als je dan eenmaal met man en macht die fles wijn tussen die roze stenen vierkanten hebt weten te persen blijft je wijn ook buiten de koelkast gewoon koud. Handig voor in het park, een boswandeling in dertig graden of gewoon een glaasje in de auto.

Is dit wel iets voor mij?

Tuurlijk! Dit is nuttig voor iedereen die van een goed gekoelde witte wijn houdt. Daar hou je van, toch?

Wat mot dat koste?

Dit topspul koop je voor slechts 98 eurocenten bij de Kruidvat. Er zat wel ongeveer 90% korting op, dus als je hem wil bemachtigen moet je snel zijn!

Ey, hoeveel sterren geven jullie dit item dan?

⭐️⭐️⭐️ Eigenlijk wilden we dit perfecte cadeau vijf sterren geven. Maar omdat het alleen verkrijgbaar is in het roze krijgt het twee sterren aftrek. Erg manonvriendelijk.