Cadeautip: een volstrekt onnodig handvat voor je smartphone

Beeld: Hanna Whittle

The fuck is dit?

Jezus, echt geen idee eigenlijk man. Gelukkig staan er plaatjes op de verpakking. Volgens mij is het een soort hand- of vingervat waarmee je veilig met je smartphone over straat kan, zónder dat het kreng uit je handen glipt.

Ja, maar wat kan ik ermee?

Nou je kan bijvoorbeeld met één hand je fiets besturen en met de andere de route naar de dichtsbijzijnde voedselbank zoeken? Op de verpakking staat: Protect your phone, navigate with one hand, take great photos & video, text on the go. Geen idee waarom ze beweren dat je opeens hele mooie foto's kan gaan maken door dit ding, maar het zal allemaal wel.

Is dit wel iets voor mij?

Nou, als jij je telefoon vaak uit je klauwen laat vallen en elke maand wel een keer op Google 'goedkoop iphonescherm maken amsterdam' intypt, is het misschien wel een leuk ding om op je telefoon te plakken. Volgens mij werkt het wel, mits je vingers niet al te dik zijn.

Wat mot dat koste?

Oh, dat zijn we ff vergeten. Reken maar op een euro of drie. Bij de Action. Als je een beetje handig met het Wereld Wijde Web bent, surf je lekker naar de Ali Express en bestel je er daar eentje voor een halve cent.

Ey, hoeveel sterren geven jullie dit item dan?

⭐️
Sorry, maar echt warm of koud worden we hier niet van. Dit product krijgt één Gladiool-ster. Denk dat we dit exemplaar aan een babyboomer gaan geven, die zijn altijd zo dankbaar. Ken je er nog eentje? Stuur z'n naam ff door op carmen@degladiool.nl