Britt Dekker, ben jij dood of gewoon druk met andere dingen?

Beeld: Hanna Whittle

Van sommige mensen vraag je je echt af waar ze toch zijn gebleven. Er zijn verschrikkelijk veel semi-bekende Nederlanders die ooit breed lachend in de Story stonden te poseren met een hand op hun heup en nu nergens meer te bekennen zijn.

Daarom gunnen we ze nog één laatste keer in de spotlights!

Deze week: Britt Dekker

Waar moeten we haar van kennen dan?

Je kent haar misschien nog wel van het datingprogramma Take Me Out. Hier gedroeg ze zich zó simpel dat de RTL-bazen wel brood in haar zagen. Britt werd uitgenodigd om met nog wat andere meiden (o.a. haar mede-dater Ymke, Michella 'Queen of Arnhem' Kox en Amanda van De Gouden Kooi) naar Suriname te gaan voor het sport- en spelprogramma Echte Meisjes in de Jungle. Vreemd genoeg won ze deze hoogwaardige 'competitie' - ondanks dat ze Nelson Mandela een 'bekende Surinamer' noemde en op nationale televisie baalde omdat ze 'geen bosn*gers kon versieren'. Gelukkig heeft het Nederlandse publiek een zwak voor vrolijke, racistische meisjes dus haar 'carrière' kwam in een stroomversnelling! Zo stond ze met haar blote kut in de Playboy, kreeg samen met Ymke een eigen programma waar niemand naar heeft gekeken en het allerbelangrijkste: ze bracht een megabanger uit, genaamd Fucking Vet (spreek dit altijd met een dik Purmers accent uit, mocht je ooit in de uitzonderlijke situatie komen dat iemand je vraagt om dit nummer mee te zingen). Geen idee over welk nummer we het hebben? Je luistert 'm hier!

Waar de fuck is ze nu eigenlijk mee bezig?

Wow, we hadden eigenlijk verwacht dat ze nu ergens verfblikken stond te spiegelen in een lokale bouwmarkt, maar Britt is tegenwoordig presentatrice! Aan de kant Eva Jinek, want Britt presenteert tegenwoordig 'programma's' voor Paardenpraattv (een kanaal op YouTube voor jonge meisjes die alleen vriendjes met hoeven hebben) en staat op het punt van doorbreken!

Hebben we nog een leuke boodschap voor d'r?

Ondanks haar overtuigende acteerwerk zitten we eigenlijk al een tijdje te wachten tot Britt eindelijk eens, net als Ushi van Dijk, Bing uit GTST en Adje van Paul de Leeuw, toegeeft dat ze NIET echt is maar gewoon een verveelde kleinkunst-actrice is die het zat was om in buurttheaters op te treden voor drieënhalve mens. Nu is het niet meer leuk Britt, er zijn nu kinderen en paarden die naar je programma's kijken. We hopen daarom dat je snel de innerlijke kracht kan vinden om voor je echte ware identiteit uit te komen.