De Gladiool beantwoordt jullie brieven

Beeld: Hanna Whittle

KANKER

[Reactie op een artikel over dat het onzin is dat mensen altijd zeggen dat mensen die kanker overwinnen echt strijders zijn.]

Is het verwijderd? Kan het niet eens openen, laat staan lezen..

Debby Van Der Linden


Beste Debby,

Waarom ben jij zo dom om wel te hopen dat dit artikel verwijderd wordt, maar je geen idee hebt wat de inhoud van het artikel is? Het feit dat het woord 'kanker' in de titel genoemd wordt, betekent niet dat we hopen dat de hele wereldbevolking aan kanker sterft. Mocht je dat soms denken. Als ik jou was zou ik het artikel toch nog even lezen en dan pas iets zeggen over je hoop dat het verwijderd wordt. Of ben je ook zo'n persoon dat vindt dat mensen die sterven aan kanker verliezers zijn?

💋,
De Gladiool


TERRORISME

[Negatieve reactie op een artikel over dat het laf is om bang te zijn voor terrorisme.]

Dom artikel en ook de humor is ver te zoeken. Ben beter gewend van De Gladiool.

Mitch van de Vorst


Beste Mitch,

Wij vinden het altijd heel fijn om opbouwende kritiek te ontvangen. Leuk dat jij geen enkele uitleg geeft over waarom je dit artikel 'dom' vindt en waarom 'de humor ver te zoeken' is. Als je dat even uit kan leggen praten we verder, goed?

💋,
De Gladiool


GETAGD

[Reactie van iemand die niet snapt hoe het internet werkt]

Beste Gladiool,

Beste Gladiool, ik had een vriendin bij een van jullie post getagd en sindsdien staat die tag op top zoekresultaat in google. Zij neemt haar privacy heel erg serieus. Zouden jullie die post kunnen verwijderen?
of die tag in ieder geval
Ik vind het overigens wel heel erg raar dat mensen die bij jullie posten getagd worden allemaal makkelijk te vinden zijn in google. Kunnen jullie er iets aan doen?

XiaoJie Hu


Beste XiaoJie Hu,

Het lijkt ons dat je dit probleem beter bij jezelf moet neerleggen dan bij ons. Als je gebruik maakt van het internet geef je namelijk ook toestemming dat er privacygevoelige informatie van jezelf op internet terechtkomen. Onze tip is dus dat je geen gebruik meer moet maken van het internet. En je vriendin ook niet. Hoop dat je wat aan onze tip hebt!

💋,
De Gladiool

Alle berichten hierboven zijn echt. Ook iets op je kerfstok? Mail ons op redactie@degladiool.nl of val ons lastig op Twitter, Facebook of Instagram.