De Gladiool beantwoordt jullie brieven

Beeld: Hanna Whittle

ROMPER

[Bericht over de nieuwe webshop]

Hé meiden! Verkopen jullie ook rompertjes? Liselotje (36 weken) is groot fan van jullie artikelen. Ze wil graag die met “Raak me niet aan”. Laat maar weten!

Moeder Marja


Beste Moeder Marja,

Wat leuk om te horen dat Liselotje zo’n fan van ons is. We verkopen helaas nog geen rompers, maar mocht je meerdere baby’s kennen die geïnteresseerd zijn, kunnen we het altijd overwegen! Wel willen we Liselotje uitnodigen om met ons te pilsen volgende week op kantoor. Lijkt ons gezellig!

💋,
De Gladiool


VET COOL

[Reactie op een repost van het stuk 'Dit is waarom je vaker met je lieve oudertjes op vakantie moet gaan']

Haha posts herhalen is vet cool de Gladiool doei
Margriet Oranje


Beste Magriet,

Haha thanks. Ons doel is om zo vet cool mogelijk te worden, dus we zijn hier op de redactie echt ontzettend blij om te horen dat we weer een stapje dichterbij zijn. We streven ernaar om iedere dag weer wat cooler te zijn en dit uit te stralen naar onze lezers. Onze strategie is dan ook om zoveel mogelijk artikelen te reposten om minder coole lezers te laten afhaken. Hopelijk is dat gelukt!

💋,
De Gladiool


GEVOELENS

[Reactie op het stuk 'Waarom lachen we met z'n allen nog om Thierry Baudet?']

Beste De Gladiool,

Ik bespeur enig sarcasme in dat artikel over Thierry. Klopt dat? Zo ja, willen jullie dat dan niet meer doen? Hij is ook een man met gevoelens die super erg zijn best doet. Ik vind dat jullie daar wel wat meer rekening mee mogen houden.

Gr. Richard Polyestert.


Beste Richard,

Wij zouden nooit sarcastisch zijn en zeker niet over Thierry. Hopelijk hebben we je hiermee voldoende geïnformeerd.

💋,
De Gladiool

Alle berichten hierboven zijn echt. Ook iets op je kerfstok? Mail ons op redactie@degladiool.nl of val ons lastig op Twitter, Facebook of Instagram.