De Gladiool beantwoordt jullie brieven

Beeld: Hanna Whittle

VLOEKEN

[Reactie op de tekst 'Glimlachen, godverdomme!' in het beeld bij een artikel over groepjes vriendinnen en hoe debiel ze samen op de foto gaan]

Hoi De Gladiool,

Ik stoor me aan het vloeken in dit bericht en zou dit liever niet op Facebook willen zien. Zou je het willen verwijderen?

Lianne Nijkamp


Beste Lianne,

Tot onze grote spijt zijn we genoodzaakt u mede te delen dat dit helaas niet mogelijk is godverdomme! We hopen dat we u hiermee tegemoet zijn gekomen.

πŸ’‹,
De Gladiool


CALEPPO

[Reactie op een artikel over een door ons verzonnen nieuw foodfestival in Aleppo, genaamd Caleppo]

Ik vind dit humor van het laagste allooi , in feite is het geen humor. Jullie proberen lol te trappen over de ruggen van mensen die platgebombardeerd en uitgehongerd worden. Het is hetzelfde als lol maken over de rug van holocaust slachtoffers. Ik verzoek jullie dit wangedrocht van een post onmiddelijk van facebook te verwijderen.

Ina van den Bosch


Beste Ina,

Ons doel was om mensen van onze leeftijd uberhaupt bewust te maken van het feit dat er verschrikkelijke dingen gaande zijn in SyriΓ«, want geloof ons, veruit de meesten sluiten hun ogen ervoor en weten niet er niks vanaf. Ze weten niet eens waar het continent ligt! En wij maken mensen graag bewust van dingen, zoals we jou er graag bewust van maken dat je onmiddellijk spelt met dubbel l.

πŸ’‹,
De Gladiool


KAPOTTE SITE

Goedenavond Gladiolen,

De website doet het niet, wat moet ik nou met m'n avond?

Francisca Hilhorst


Beste Francisca,

We worden vaak vergeleken met De Speld, misschien dat zij iets hebben? Hoewel er een griezelige, extreem-rechtse en verrassend jonge Thierry Baudet-apologist voor schrijft, dus hou ons er niet voor verantwoordelijk als je binnenkort opeens ergens op de barricaden het witte ras loopt op te hemelen. Sorry voor onze serverproblemen!

πŸ’‹,
De Gladiool

Alle berichten hierboven zijn echt. Ook iets op je kerfstok? Mail ons op redactie@degladiool.nl of val ons lastig op Twitter, Facebook of Instagram.