Wow, het is zooooo chill om blank te zijn

Blank zijn is één van de mooiste dingen in het leven. Daar zijn we het allemaal wel over eens, toch? En met ‘we’ bedoel ik natuurlijk ‘wij blanken,’ maar dat spreekt voor zich.

Het allermooiste aan blank zijn: de voordeeltjes die je geniet dankzij de Blanke Ras Ledenpas. Helaas laat een groot deel van de blanke mensen nog veel te veel mooie voordeeltjes liggen. En dat is zonde. Niets gaat tenslotte zo goed samen als blanke mensen en mooie voordeeltjes.

Dus sluit je aan!

Voordelen voor leden:


#####✓ Politie fucken Ooit gedroomd van consequentieloos autoriteiten sarren? Sluit je nu aan bij het Blanke Ras en voor je het weet schreeuw je amicaal ‘hey lul’ tegen de wijkagent zonder ook maar een reprimande te krijgen.
✓ Gratis met het O.V.

De Blanke Ras Ledenpas geldt als officieel reisdocument bij alle aangesloten vervoersbedrijven. Op vertoon van de pas en een slap excuus in de richting van ‘ik wist niet dat ik moest inchecken’ of ‘ik ben mijn geld vergeten’ zal de controlerende werknemer van het vervoersbedrijf al snel geneigd zijn een oogje toe te knijpen.

✓ Onbeperkt racisme bagatelliseren

Wanneer we weer eens worden beschuldigd van racisme, haal je gewoon de Blanke Ras Ledenpas tevoorschijn en glijden alle aanklachten op magische wijze van je prachtige blanke huid. Daarna geef je de aanklager een koekje van eigen deeg. Want is er iets erger dan het racisme waar wij blanken al jaren onder lijden? Dacht het niet!

✓ Een Oscar winnen

Weinig rassen hebben zoveel Oscars binnengesleept als het prachtige, blanke ras. Omdat we de sterren van de hemel acteren, dat zeker, maar natuurlijk vooral omdat andere rassen zo dom waren geen Blanke Ras Ledenpas aan te schaffen.

✓ Te gast zijn bij DWDD

Je kunt het natuurlijk proberen als je een kleurtje hebt. Met een sentimenteel verhaal over je afkomst en mijnenvelden ofzo. Maar zonder zo'n soort verhaal kom je niet door het strikte DWDD-deurbeleid heen. Niet zonder vertoon van de Blanke Ras Ledenpas!

✓ Niet in een oorlogsgebied wonen

Of de gekleurde mensen ons ooit binnenlaten als hier de pleuris uitbreekt is onzeker, dus laten we vooral heel erg van onze oorlogvrije leefomgeving genieten! Samen met de fantastische Blanke Ras Ledenpas.

✓ Extra nieuwswaarde als je sterft tijdens een ramp of aanslag

Bang om vergeten te worden na de dood? Huiver niet langer! Met de Blanke Ras Ledenpas haalt je tragische dood geheid de voorpagina. Aan de doden van leden van andere rassen kunnen verderop in de krant nog genoeg kleine artikeltjes zonder plaatjes gewijd worden.

✓ Op sollicitatie gaan en aangenomen worden (*)

Met de Blanke Ras Ledenpas kun je nu onbeperkt op sollicitatie gaan met 95% kans op een daadwerkelijke baan. Blijkt de baan toch niet helemaal 'jouw ding' te zijn? Dan neem je gewoon ontslag en klaag je over je werkloosheid tot je een nieuwe baan aangeboden krijgt!

✓ Met rust gelaten worden door beveiligers

Houders van de Blanke Ras Ledenpas worden automatisch boven elke verdenking verheven. Zo kun jij vrijuit je ding doen op beveiligde plekken als winkels, zwembaden, maar ook stadsdeelkantoren en bioscopen, waardoor de beveiliging tijd overhoudt om zich te focussen op mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk.

** Geldt niet voor vrouwen*

Disclaimer: de Blanke Ras Ledenpas wordt uitsluitend verstrekt aan mensen van het pure, blanke ras. Bij het aannemen van de pas ga je akkoord met alle privileges, en vergeet je direct dat je die privileges hebt.

Waar kun je de komende tijd heen met je Blanke Ras Ledenpas?