Waarom jankt elke babyboomer altijd over z'n belastingcenten?

Beeld: Hanna Whittle & Marijtje Berghuis

Met al die brutale nieuwkomers die massaal naar ons land komen om onze mooie cultuur te kapen, is het zaak dat we af en toe stilstaan bij wat ons nou écht Nederlanders maakt. Of het nou producten, gebruiken, gerechten, mensen of neukstandjes zijn.

Een reminder voor ons en een leermoment voor hen: dit maakt je nou een Ultieme Nederlander. Met deze keer: zeiken over de manier waarop 'jouw' belastingcenten worden gespendeerd.

Wat is dit?

De woede van babyboomers over het feit dat zij niet voor de volle 110% mogen bepalen waar HUN belastingcenten heen gaan. Ons volk wil geen AZC’s steunen, fuck die Syritranen en Afghamietjes! Ga terug naar Afrika, daar is het tenminste lekker weer! En als Waylon het verneukt op het Songfestival heeft hij mooi kunnen genieten van de hele ervaring van ONS geld, pleur op met je Waylon, laat hem lekker alles zelf betaylon. Wij hebben eigenlijk geen idee waar ons belastinggeld allemaal heen gaat, maar we weten één ding in ieder geval zeker: dat het niet op onze rekening staat! De overheid plukt ons kaal!

Waarom is het zo Nederlands?

Babyboomers klagen over elke uitgegeven cent waar zij niet DIRECT van profiteren, zoals bijna alle overheidsuitgaven. Hier heeft iedereen, geboren voor 1965, dan ook nul komma nul vertrouwen in. Mark Rutte en zijn hele poppenkast zijn de beerput van alle opgekropte agressie. Het zaniken over deze zaak is vooral populair onder mensen zonder baan, die dus profiteren van onze belastingcenten. Much hypocriet.

Wat kunnen nieuwkomers hiervan leren?

Dat nieuwe Nederlanders moeten oppassen op straat. Je weet maar nooit wie ontzettend graag deze mensen hun, door de overheid gefinancierde, tandenborstels door midden willen breken. Oh, toch wel, gierige Babyboomers.

VIND JE OOK LEUK:
Waarom zijn mannen zo snel op hun kleine pik getrapt als je ze confronteert met hun gedrag?