Wie gaat er anno 2019 nog naar de Bagels & Beans?

Beeld: Hanna Whittle & Marijtje Berghuis

De Bagels & Beans is een van de meest uitgekauwde en sufste lunchketens van ons land. Bagels zijn achterhaald, net als dit hele bedrijf trouwens. Het is 2019 schat, niet 2009. Wij kwamen langs voor zo'n droge boterham in donutvorm en gaven onze ongezouten mening.

unnamed--3-

De eerste vraagtekens komen al bij de beans, nog voor we een hap kunnen nemen van die lelijke bagel. Wat doen die afgrijselijke kinderpumps op dat bordje?

IMG_0563

Bij deze tafel krijgen wij echt superveel zin om een hele latte over dat roomblanke koppel in Braziliaans oerwoud te gooien.

unnamed--1-

Wtf doet die nietszeggende van het internet geplukte quote van een vergeten bassist op jullie menukaart? Een menukaart waar ik normaal gesproken moet kiezen tussen bagel chemische komkommersalade en bagel plakje ham rucola?

unnamed--6-

Hebben jullie ooit bedacht hoe ongelooflijk suf het eruit ziet als je een bord met deze tekst in de lucht houdt? Is dit de enige manier waarop je de aandacht van de serveerster kan trekken, die twee gigantische meters verderop staat? Bitch, wat weet je eigenlijk???

unnamed--5-

Deze verdwaalde ruimtevaarder beeldt de strijd tussen de Wehrmacht en het Rode Leger uit bij de slag om de Donutau. Beroemd kunstwerkje van Begalo Beánus. Pluspuntje hoor!

unnamed--2-

Komt er nou iemand met een bijl aanlopen om een pissende gozer te onthoofden? Het lijkt wel een still uit een Bulgaarse horror gay porn. Waarom staat dit op jullie menukaart?! DIT KAN ECHT NIET. Wij zagen kinderen in de zaak!!

unnamed--4-

We hebben hier bijna negen euro voor betaald! Misschien zouden alle uiersnippers er niet uit vallen als er geen gat in dit broodje wilde zalm zou zitten. Die twee royale schijfjes komkommer en chemische crème tomatenextract aan de zijkant maken dit echt niet goed hoor!