Hier zijn vijf AliExpress-producten waar je niks aan hebt maar toch wilt hebben

Beeld: Hanna Whittle

AliExpress is een goudmijn voor spullen die je absoluut niet nodig hebt maar toch wilt hebben. Of kado wilt geven aan iemand die je niet goed genoeg kent om een respectvol presentje aan te geven. Hier zijn er een paar, doe er je voordeel mee!

Een sexy hondenuniform

Na het succes van de remake van Beauty & the Beast kunnen we eindelijk het taboe op bestialiteit doorbreken. En gelukkig maar, want daaaaamn son, stel je eens voor hoe lekker je Golden Retriever eruitziet in dit strakke outfitje? Probeer jezelf maar eens te temmen nadat Spike zich hierin heeft gestoken. Wie houdt er niet van een man in uniform? Arf arf!

Middelvingerparaplu

Omdat we in dit regenachtige rotlandje een joods-christelijke traditie hebben, betekent het dat we gelukkig wel een duidelijke zondebok hebben voor dit gore, natte weersverschijnsel dat je dag goed kan verknallen: God! Met deze paraplu kun je je middelvinger in de lucht steken en onze lieve vader laten weten hoe je over hem denkt zodra hij over je heen begint te toiletteren. Hopen dat-ie wel stevig genoeg is voor z'n drollen.

Paardenmasker

Dit is het perfecte kado om tegen een vriend of vriendin te zeggen: "Luister, ik wil niet beweren dat je een lelijke kop hebt, ik wil alleen maar zeggen dat dit paardenmasker je gezicht een stuk minder lang en opvallend maakt."

Slakken-theezakhouder

Is jouw hele maand ook compleet verpest als er een keer een theezaklabeltje in je hete kop thee valt? Wij begrijpen dat. Deze vriendelijk gekleurde slakken kun je op mokken aanbrengen zodat dit onrecht jou nooit meer wordt aangedaan. Je wikkelt het touwtje van het theezakje om de nek (hals? kin?) van deze slijmerige vriend en je kunt dan zelfs het label van het zakje aftrekken, zodat je de domme spreuk die er opstaat ook niet hoeft te lezen. "Vergeet niet te glimlachen vandaag." Maak ik zelf wel uit, PICKWICK!!!!

Vette-troep-sokken

Je voeten ruiken toch al naar pizza funghi, dus waarom geen sokken dragen met een print ervan? Ze zijn ook leuk om aan te houden tijdens de seks!