Wat is De Gladiool? Wat een rotvraag.

Hoi! In plaats van een lange lap tekst te tikken om uit te leggen wat De Gladiool precies is, lijkt het ons een beter idee als je daar zelf achter komt door gewoon een beetje rond te klikken. Als je dat zelf ook goed vindt, tenminste.

Maar we kunnen het wel heel kort uitleggen: De Gladiool is een digitaal tijdschrift dat je kunt lezen als je je verveelt, bijvoorbeeld in de bus of terwijl iemand je vertelt over zijn of haar weekend. (Vergeet niet af en toe 'aha', 'ohhh' of 'zozo' te zeggen tijdens dat gesprek.) Wij hopen dat onze artikelen en video’s daarbij van pas komen.

Adverteren
Voor fantastisch mooie samenwerkingen met je merk of bedrijf zodat wij misschien een beetje centjes kunnen verdienen, kun je ons bereiken op adverteren@degladiool.nl.

Overig contact
Je kunt ons verder bereiken op contact@degladiool.nl:

  • om je mening te geven
  • voor tips & ideeën
  • als je ons gratis shit wilt sturen
  • als je een stage zoekt.

Disclaimer
Alle modellen op degladiool.nl zijn trouwens stockmodellen. Dit moeten we officieel zeggen, omdat de modellen soms bij ons komen klagen dat ze er slecht van afkomen en dat we hun hoofd niet mogen gebruiken. Terwijl we betalen voor het gebruik van de foto's. Moeilijk man zo'n startup.

Bedankt voor je aandacht! Probeer wel een beetje te genieten, hè.

Hoofdredactie
Carmen Felix
Marten Mantel

Beeld
Hanna Whittle

Redactie
Machteld Bijl
Tofik Dibi
Marloes Janssen
Ruben Wissing

Uitgever
Pool Worldwide